27 ноември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоТежкотоварниДва камиона Volvo се влюбват един в друг в нов филм

Два камиона Volvo се влюбват един в друг в нов филм

Красива любовна афера между два камиона: това е необичайният подход на Volvo Trucks да подчертае управляемостта и горивната ефективност на своя бестселър – Volvo FH.


Горивната ефективност и радостта от шофирането често се възприемат като две противоположности сред шофьорите на камиони. Просто казано, не можете да имате и двете. Но с иновациите на Volvo за пестене на гориво удоволствието и ефективността наистина могат да бъдат съчетани. Това е илюстрирано в най-новия анимационен филм на компанията, в центъра на който е любовната история между два камиона Volvo FH.


Филмът акцентира върху продуктовите характеристики, които съставляват пакета за икономия на гориво I-Save, включително турбинирания двигател, I-Shift, I-See, I-Torque, както и подобрения аеродинамичен дизайн – демонстрирани по начин, който не сте виждали досега.

Пакетът I-Save беше представен на клиентите през 2019 г. и оттогава е успешен за Volvo Trucks по отношение на продажбите. Комбинацията от неговите характеристики може да доведе до подобрения в икономията на гориво с до 13%.*


Много се гордеем с функциите на I-Save и с тази любовна история искаме да отдадем на тези функции вниманието, което заслужават. За нашите клиенти I-Save е символ на изключителна икономия на гориво и отлична управляемост, а по-голямата част от камионите Volvo FH, които продаваме днес, са оборудвани с I-Save”, казва Петер Францен, продуктов мениджър “Двигатели” във Volvo Trucks.

Volvo Trucks – една любовна история

Филмът е заснет в Хърватия и всички реални шофирания са извършени при безопасни условия в затворена зона.

*Сравнено с нивата на потребление преди въвеждането на I-Save през 2019 г.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари