27 ноември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоРемаркета и надстройкиЛидерството на ZF в областта на европейските технологии за ремаркета с мащабно...

Лидерството на ZF в областта на европейските технологии за ремаркета с мащабно споразумение за решения за управление на автопарка (FMS)

Като най-новото голямо потвърждение на модерните решения за управление на автопарка с марката Transics и възможностите за дигитализация на ZF, ние се радваме да работим в тясно партньорство с DSV Global Transport and Logistics, пазарен лидер в спедицията”, каза Наталия Ноблет, старши вицепрезидент, EMEA за подразделението за решения за търговски превозни средства на ZF. “Помагайки да изведем на следващо ниво ефективността на разходите и оптимизацията на обслужването на клиентите на DSV, нашите телематични решения дават възможност за по-интелигентни, подкрепени с данни оперативни решения, като същевременно автоматизират ключови дейности.

Клиентите ни са в основата на нашия бизнес и ние непрекъснато търсим възможности за по-нататъшно оптимизиране на нашата поддръжка, за да гарантираме, че предоставяме възможно най-доброто обслужване”, добави Флеминг Стейнес, старши директор на DSV. “Като водещ световен доставчик на усъвършенствани цифрови решения, ZF е в добра позиция да използва своите уникални възможности за интегриране на ремаркета, за да ни помогне да издигнем обслужването на клиентите си на следващо ниво, като същевременно подобрим оперативната и разходната си ефективност.

TX-TRAILERPULSE съчетава функционалност за проследяване в реално време с допълнителна информация за състоянието на ремаркето и диагностика от разстояние. Това ще осигури на DSV възможности за управление на автопарка в реално време и поглед, базиран на данни, което ще спомогне за подобряване на времето за работа на превозните средства и оперативната ефективност на автопарка. Оборудването на DSV с усъвършенствани решения за управление на автопарка (FMS) на ZF и подкрепата на пътя на цифровата трансформация ще позволи на DSV да се открои още повече и да засили своя силен ангажимент за обслужване на клиентите и качество.

Разходно ефективно решение, TX-TRAILERPULSE е решение за свързаност на IoT, ориентирано към ремаркетата, което помага за намаляване на общите разходи на автопарковете за притежание (TCO) и позволява внедряване в целия автопарк за всички видове ремаркета. Данните, генерирани от TX-TRAILERPULSE, могат да бъдат допълнително интегрирани с други софтуерни системи на трети страни чрез уеб услуги. По силата на споразумението DSV ще бъде снабдена с устройства TX-TRAILERPULSE, снабдени с интегрирана акумулаторна батерия за по-голяма гъвкавост.

Оборудвайки общо над 200 000 камиона и ремаркета в региона на ЕМЕА, последната бизнес победа на ZF е още едно важно потвърждение на нейните усъвършенствани решения за управление на автопарка и възможности за дигитализация. Листваното на NASDAQ подразделение на DSV A/S, DSV Road, е един от водещите оператори на автомобилни товарни превози в скандинавските страни и по-широкия регион на ЕМЕА.

ИзточникZF
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари