29 ноември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниМикробусите - също в онлайн магазина на Mercedes-Benz

Микробусите – също в онлайн магазина на Mercedes-Benz

Поръчка на желания автомобил лесно и удобно по интернет, независимо от кое място – Mercedes-Benz Vans вече предлага и тази услуга. Заинтересованите лица могат да избират не само леки автомобили, но и микробуси и транспортьори от Mercedes-Benz от разнообразни предварително конфигурирани нови превозни средства в онлайн магазина на Mercedes-Benz в цялата страна. Отсега нататък ще се предлагат превозни средства от различни моделни серии и задвижвания – включително и такива с електрическа батерия – като eSprinter. За пръв път в онлайн магазина ще се предлага и мобилния дом на Mercedes-Benz – Marco Polo.

В дигитализирания свят нашите клиенти искат да бъдат по-гъвкави при поръчката на своите микробуси и транспортьори и да се свържат с нас по всяко време. С разширяването на онлайн магазина на Mercedes-Benz с микробуси ние изпълняваме това желание както на нашите частни, така и на търговските клиенти”, казва Щефен Лукас, управляващ директор продажби на транспортьори и микробуси в Германия. “Благодарение на тясното сътрудничество с търговците на дребно, нашите дъщерни дружества и договорни партньори също се възползват от този нов канал за продажби.

Само с няколко кликвания до желания автомобил

Фургоните, насочени към частни клиенти, като V- и T-класата, EQV и Marco Polo, могат да бъдат намерени зад филтъра за леки автомобили в съответствие с ориентацията към клиента, докато търговско ориентираните серии Citan, Vito и Sprinter – както и техните варианти с електрическо задвижване на батерии – могат да бъдат намерени зад филтъра за фургони на магазина. Ако клиентът се интересува от даден автомобил, той може да поръча желания автомобил веднага само с няколко кликвания и да го получи от избран от него дилър или директно да организира тест драйв със сравним модел. Това означава, че клиентът продължава да има пряко лице за контакт, а дилърът остава най-важното лице за контакт за клиента в по-нататъшния ход, например за сервиз или аксесоари. Прехвърлянето и доставката до желания дилър са безплатни при поръчка в онлайн магазина на Mercedes-Benz. Видимите в Mercedes-Benz Online Store автомобили са налични в кратък срок и доставката може да се осъществи средно в рамките на четири седмици от сключването на договора, като точният срок зависи, наред с другото, от регистрацията на автомобила, логистиката на автомобила и обработката на плащането.

Клиентите могат да поръчат своя автомобил директно в онлайн магазина само с няколко стъпки и да избират между различни лизингови и финансови продукти с атрактивни лихви чрез безпроблемно интегрираната Mercedes-Benz Bank. Първоначалната вноска и вноските могат да бъдат удобно изчислени онлайн и съобразени с индивидуалните нужди.

Заявлението може да се подаде онлайн и да се подпише дигитално. Необходимата за сключване легитимация също се извършва онлайн чрез процедура за видеоидентификация. При поискване служителите в сервизния център са на разположение за индивидуални консултации по телефон, електронна поща или чат както за покупка, така и за финансиране.

Онлайн магазинът на Mercedes-Benz е достъпен и на други пазари

Към настоящия момент Mercedes-Benz Online Store се предлага за продажба на нови леки автомобили в Германия и на повече от 30 други пазара.  Вановете могат да бъдат поръчани онлайн в Германия, но също така и в Швеция, Австрия и Франция. Предстои да се появят и други пазари. С включването на вановете в онлайн магазина на Mercedes-Benz се прави още една важна стъпка по пътя към бъдещето на продажбите на Mercedes-Benz. Целта на по-нататъшното развитие на продажбите е да се направи достъпът до продуктите и услугите на Mercedes-Benz още по-удобен за нови и настоящи клиенти.

ИзточникMercedes-Benz Vans
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари