29 ноември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниVolkswagen ID. Buzz Cargo награден за “Международен ван на годината 2023”

Volkswagen ID. Buzz Cargo награден за “Международен ван на годината 2023”

ID Buzz Cargo1 е отличен с престижната награда на индустрията “Международен ван на годината 2023” (IVOTY). Карстен Интра, главен изпълнителен директор на Volkswagen Лекотоварни автомобили (VWCV), прие наградата от Джарлат Суини, председател на IVOTY, по време на откриващото събитие на VDA “Stars Of The Year” в понеделник.

ID Buzz Cargo1 получи тази престижна международна награда още преди пускането му на пазара. Превозното средство е разработено изключително за транспорт на батерии и ще бъде предадено на клиенти с неутрален CO2 баланс. Карстен Интра: “За нас е чест и гордост да получим тази награда за ID. Buzz Cargo. Огромно ,,Благодаря!” на журито на IVOTY и на всички във Volkswagen Лекотоварни автомобили, които допринесоха за създаването на ID. Buzz Cargo най-добрият ван в своя клас.

Председателят на IVOTY Джарлат Суини връчи наградата от името на 34-те международни журналисти, работещи в областта на товарните автомобили, които съставляват журито на IVOTY: “Не се случва твърде често напълно нова концепция за ван да се появи и да предизвика толкова голямо внимание на пазара. Поздравления за развойния екип на Volkswagen Лекотоварни автомобили за създаването на този уникален автомобил.

1 ID Buzz Cargo (150 kW/204 к.с.) комбиниран разход на енергия в kWh/100 км: 22,2-20,4; комбинирани емисии на CO2 в г/км: 0

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари