29 ноември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоАвтобусиIVECO BUS, вашият партньор за устойчив пътнически транспорт на IAA 2022

IVECO BUS, вашият партньор за устойчив пътнически транспорт на IAA 2022

IVECO BUS участва в IAA 2022, като дава заявка за своя ангажимент за устойчивост в пътническия транспорт, показвайки 100% електрическия E-WAY, разполагащ с най-новата технология за батерии.

Доменико Нукера, президент на бизнес звеното за автобуси IVECO BUS, заяви: „В IVECO BUS ние сме на пътя на промяната към все по-чиста мобилност. Устойчивостта и технологичното съвършенство са в основата на всичко, което правим.  Нашето предложение, благодарение на многоенергийния подход, отразява перфектно способността на IVECO BUS да предоставя цялостни решения за мобилност, които са екологични, ефективни и надеждни във всички мисии. В сектор, който е в постоянно развитие, ние сме твърдо обърнати към бъдещето, предвиждайки променящите се нужди на нашите клиенти. Непрекъснато въвеждаме иновации, за да им осигурим най-добрата подкрепа с най-пълното решение за мобилност, което отговаря на техните изисквания в хода на тяхното развитие.

Мултиенергийният подход на IVECO BUS е представен на IAA 2022 от двете изложени превозни средства: напълно електрическия E-WAY на щанда на IVECO и в специалната зона на открито – градския автобус STREETWAY, който се предлага и във версия на природен газ.

IVECO BUS възприема цвета на марката „Energy Blue“

На щанда на IAA 2022 IVECO BUS показва за първи път логото си в новия цвят „Energy Blue“, като се присъединява към IVECO, сигнализирайки за силната си амбиция с ярък нюанс на синьото, който представя ориентирания към бъдещето подход и предава неговата енергия, мощ, динамика и цифрови иновации.

IVECO E-WAY by HEULIEZ – напълно електрическият градски автобус за декарбонизация на транспорта на хора

Решенията на IVECO BUS за устойчива градска мобилност са представени на щанда от E-WAY – изцяло електрически модел с две врати и дължина 12 м, предназначен за нощно зареждане, със система от огледала с камери и най-новите технологии за батерии.

Новото поколение батерии Forsee Power ZEN за нощно зареждане в депото увеличава капацитета на една батерия до 42 kWh. Тези нови неохлаждани и неотоплявани високоенергийни батерии NMC (никел, манган, кобалт) осигуряват на операторите 20% повече енергия, което води до пробег до 400 км при максимален капацитет от 462 kWh на борда на 12-метровия модел. 

E-WAY предлага най-пълната и гъвкава гама на пазара с решение, което да отговаря на специфичните нужди от пробег на всеки клиент, като моделите се предлагат в четири дължини (9,5 м, 10,7 м, 12 м и 18 м), две технологии на батериите за всяко конкретно приложение: високоенергийни NMC (Nickel Manganese Cobalt) клетки за нощно зареждане в депото, високоенергийни LTO (Lithium Titanate Oxide) клетки за бързо зареждане при възможност и три режима на зареждане: нощно зареждане в депото (CCS Combo 2 връзка) и зареждане при възможност чрез пантограф (възходящо или низходящо). 

Освен това 12- или 18-метровите модели на E-WAY се предлагат и като версия за система за бърз автобусен транспорт (BRT), наречена LINIUM

IVECO BUS: стимулиране на иновациите чрез стратегически партньорства

IVECO BUS непрекъснато търси иновативни решения, за да закара хората там, където искат да отидат, по по-интелигентен и екологичен начин.  За да посрещне тези предизвикателства, тя влиза в стратегически партньорства, за да стимулира иновациите си и да оглави мобилността на бъдещето.

През юли миналата година IVECO BUS обяви, че ще си партнира с HTWO (марка на Hyundai Motor Group), за да оборудва бъдещите си европейски автобуси, задвижвани с водород, с водещи в света системи за горивни клетки.

IVECO BUS също така подписа меморандум за разбирателство с VIA за проучване на евентуално бъдещо сътрудничество в разработването на персонализирани решения за обществен транспорт по заявка и свързаните с тях цифрови услуги за автобуси. IVECO BUS и VIA също така ще проучат възможностите за автономни автобуси по заявка.

Индивидуални услуги на IVECO BUS за цялостно решение за мобилност

В допълнение към осигуряването на автобуси, IVECO BUS се превърна в истински съветник за клиента, предлагайки пълен пакет от решения за мобилност „до ключ“, който включва експертни услуги. Това е цялостна екосистема от елементи и технологии, която включва управление на проекта, тип батерия, осигуряване на енергия, решения за зареждане, както и обучение, договор за поддръжка, телематични услуги и услуги за свързаност и финансиране, за да се адаптира перфектно към приложението на клиента. Този подход е ключът към успешното справяне с всички предизвикателства на устойчивата мобилност и най-доброто обслужване на интересите на клиентите.

ИзточникIVECO BUS
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари