29 ноември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоРемаркета и надстройкиПолуремаркетата за хладилници Schmitz Cargobull са готови за TAPA

Полуремаркетата за хладилници Schmitz Cargobull са готови за TAPA

Връчване на сертификат на изложението IAA Commercial Vehicles 2022

Септември 2022 г. – Schmitz Cargobull разшири продуктовото си портфолио от хладилни полуремаркета S.KO COOL с фабрично монтиран пакет оборудване, сертифициран за транспортни операции по TAPA TSR1. По този начин европейският пазарен лидер е първият производител на оригинално оборудване, който предлага това оборудване за сигурен транспорт от работното място и го вгражда в своите ремаркета. След потвърждаване на съответствието от независимия институт за изпитване DQS сертификатът беше официално връчен на транспортното изложение IAA в Хановер. Представители на компаниите се срещнаха във вторник, 20.09.2022 г., на панаирния щанд на Schmitz Cargobull (щанд F26 в зала 27) за връчването на сертификата. С него се потвърждава, че полуремаркетата Schmitz Cargobull са подготвени за изискванията на стандарта TAPA TSR1. Оборудването за обезопасяване на полуремаркето Schmitz Cargobull S.KO COOL отговаря на изискванията на стандарта TAPA TSR1, най-високото ниво на изисквания според TAPA, за стоки с висока стойност.

Асоциацията за защита на транспортираните активи (TAPA) е организация, съставена от производители, доставчици на логистични услуги, спедитори и правоприлагащи органи, която прилага доказани методи и процедури за подобряване на сигурността на ценните активи по целия свят. Нейната цел е да се намалят загубите във веригата за доставки.

Полуремарке с каросерия, оборудвано в съответствие с най-високото ниво на изисквания

За да се отговори на изискванията на TAPA TSR1, в TrailerConnect® е интегрирана мрежова акустична алармена система. Тя задейства алармен сигнал, ако до ремаркето има достъп неоторизирана трета страна. TrailerConnect® е 100% интегрираната телематична платформа на Schmitz Cargobull. Наред с тази акустична алармена система, новата електронна система за заключване на вратите TL4 гарантира, че стоките са защитени от неоторизиран достъп. Тези интелигентни и иновативни продукти повишават сигурността на процесите и транспорта.

Това може да се постигне само с мрежовата интеграция на телематичното решение TrailerConnect® от Schmitz Cargobull”, казва Фолкер Флатау, ръководител на продуктовата линия Cool Freight в Schmitz Cargobull.  “Радваме се, че можем да предложим на нашите клиенти полуремарке за хладилници, оборудвано по най-високия стандарт за безопасност TAPA от работното място, и да допринесем за по-голяма сигурност на веригата за доставки. Ще останем в тесен контакт с организацията TAPA и също така ще продължим да помагаме за оформянето на бъдещите повишени изисквания за сигурност, така че да осигурим най-високо ниво на сигурност на нашите клиенти по всяко време.

ИзточникSchmitz Cargobull
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари