1 декември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоТежкотоварниScania на IAA 2022 с визионерски решения, претворени в живота

Scania на IAA 2022 с визионерски решения, претворени в живота

На IAA Scania демонстрира мащабно своите възможности за предоставяне на устойчиви транспортни решения. Четиринадесет различни превозни средства са изложени в три различни зони. И те са вписани в рамка от услуги, които формират най-широката оферта в бранша за клиенти, които искат да намалят своя CO2 отпечатък, като същевременно постигнат най-добрата обща икономичност на експлоатация. Scania се бори с климатичната криза, като предлага устойчива стойност за клиентите, основана на горивна ефективност, електрификация и цифрови услуги, като например новия портал “My Scania”.

На изложението IAA екипът на Scania демонстрира, че нивото на амбициите ни е от най-висока степен, когато става въпрос за създаване на устойчиви транспортни решения за екосистемата на транспорта”, казва Стефано Федел, изпълнителен вицепрезидент и ръководител на отдел “Продажби и маркетинг” в Scania. “Страстта ни към осигуряване на стойност за клиентите ни води при внедряването на авангардни, безизкопаеми решения, базирани на модулност и цифровизация, които са подходящи за трансформацията, която нашата индустрия преживява в момента.

Всички превозни средства, които Scania показва на изложението IAA, са доказателство за ориентирания към решения подход на Scania, с комбинирани редовни и цифрови услуги. Всички решения са изградени около превозните средства и техните операции, но е очевидно, че свързаните услуги са решаващи за максимизиране на рентабилността на клиентите тук и сега:

Нашата индустрия навлезе в епоха, в която успехът или крахът са тясно свързани с това какви услуги, базирани на данни, предлагаме ние и нашите доверени партньори”, казва Федел. „Чрез използването на данни всичко – от финансирането и застраховането до превантивните замени и услугите за шофьори могат да бъдат съобразени с индивидуалните нужди на всеки клиент. Вече сме стигнали далеч в използването на потенциала, който дигитализацията и електрификацията носят на крайните резултати на нашите клиенти.

В продължение на много години Scania разпространява посланието, че за транспортната индустрия не съществува решение със сребърен куршум в борбата с изменението на климата. Според Scania неизкопаемите горива, като биометан и биодизел, играят важна роля за постигането на собствените научнообосновани цели на компанията за намаляване на емисиите на CO2.

Централната част на щанда е използвана за представяне на широката оферта на Scania от цифрови и свързани услуги и решения за зареждане. Две нови услуги ще направят своя дебют на IAA: My Scania и приложението Scania Driver. И двете ще проправят пътя към повишаване на ефективността и рентабилността на клиентите.

Въз основа на нашето модулно мислене ние продължаваме да добавяме повече разнообразие и възможности към нашето портфолио за всички видове клиенти”, казва Федел. “Пътуването през това десетилетие е завладяващо, тъй като то съдържа повече алтернативи – и повече несигурност – от всякога. Навигацията в неизследвани води е предизвикателство за всички участници. Наше задължение като водещ производител е да предложим всички подходящи решения и да подкрепим клиентите си, като ги насочваме по най-добрия възможен начин чрез партньорства.

На тазгодишното издание на IAA Scania разполага и със студио на своя щанд. От това студио водещите и експертите на Scania, както и поканените гости, ще правят онлайн предавания, в които гостите ще обсъждат изключително актуални теми като електрификацията, транспорта без изкопаеми горива и устойчивите решения. Целта е да се подпомогне предоставянето на най-подходящото съдържание от IAA на аудиторията, която не може да присъства на самия панаир.

Автомобили, които Scania показва на IAA:

Scania има общо четиринадесет превозни средства, изложени на IAA, както на закрито, така и на открито. Що се отнася до електрификацията, Scania показва четири електрически превозни средства на закрито: една единица от наскоро представения нов BEV за регионални цели, един BEV автобус и два BEV камиона за градски приложения. Широката гама от превозни средства на IAA свидетелства за широката гама, която Scania може да предложи, не само от страна на BEV: осем камиона с ДВГ, от които два V8, три превозни средства, които имат задвижване на базата на Super (най-икономичното задвижване в индустрията), и един камион на биометан, представящ двата нови газови двигателя, които Scania въвежда.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари