27 ноември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниRenault електрифицира транспортното изложение IAA в Хановер

Renault електрифицира транспортното изложение IAA в Хановер

Renault има удоволствието да участва в завръщането на транспортното изложение IAA в Хановер, четири години след провеждането на предишното издание.

На щанда на Renault бе представена пълната гама от експертни познания в областта на изцяло електрическите микробуси.

Марката създаде този сегмент преди 10 години с търговското представяне на изцяло електрическия Renault Kangoo през 2011 г., който спечели титлата “Международен ван на годината” през същата година – постижение, което никой друг ван не е постигал досега.

Renault Master е вторият най-продаван ван с повече от 3 милиона бройки. Излезли на пътя от 1980 г. насам, също включва изцяло електрически модел от повече от пет години, запазвайки позицията на марката като лидер на пазара за електрически ванове от самото начало.

Renault представя Trafic Van E-Tech Electric, първият електрически модел на най-продавания ван Renault Trafic.

Що се отнася до другите електрически ванове в гамата, не са правени никакви изненади в сравнение с роднините им с ДВГ. Те могат да се похвалят със същото ниво на характеристики, разнообразие и персонализиране според нуждите на клиентите.

Renault Trafic Van E-Tech Electric притежава всички качества, които стоят зад успеха на неговия предшественик, с над 2,2 милиона продадени бройки в повече от 50 страни по света от 1980 г. насам. Той е третият най-продаван лекотоварен автомобил в Европа (сегмент Van1).

Верен на своето ДНК, той е идеалният ван за професионални собственици благодарение на големия си товарен капацитет, модулността и широката гама от версии, от които можете да избирате.

Сега той се предлага с нови функции за безопасност, модерна мултимедийна система и по-голяма и по-добра гама двигатели.

Електрическият Trafic Van E-TECH продължава да се отличава с възможности за съхранение с най-добрата в класа си дължина, модулност и персонализация за ван:
•    Дължината му е 5,08 м или 5,48 м, а височината – 1,967 м или 2,498 м.
•    Обемът му за съхранение (в режим на ван) варира от 5,8 м3 до 8,9 м3
•    Предлага се като модел с кабина и под
•    Дължината на товарния отсек може да се увеличи до 4,15 м (при удължената версия L2, оборудвана с капак за дълъг товар, разположен в преградата)
•    Предлага се с 90 kW двигател с капацитет на теглене 750 kg и може да превозва до 1,1 тона
•    Батерията с капацитет 52 kWh има пробег от 240 км1 WLTP
•    За зареждане на батерията New Trafic Van E-Tech Electric предлага избор между 3 вида зарядни устройства:
      Еднофазно зарядно устройство за променлив ток с мощност 7 kW, подходящо за всички видове домашно зареждане Зарядно устройство за променлив ток с мощност 22 kW за бързо зареждане на обществени зарядни станции Опционално зарядно устройство за постоянен ток с мощност 50 kW за бързо зареждане на магистрали.

Миналата година Renault представи модел, директно вдъхновен от Trafic – Hippie Caviar Hotel, като отговор на нарастващото желание за бягство на открито, търсейки най-доброто от двата свята с идилични пейзажи и комфорта и удобствата на 5-звезден хотел.

Днес Renault повдига завесата на Второ действие на своята стратегия за автомобили за свободното време с демонстрационния автомобил Hippie Caviar Motel.

Създаден на базата на New Kangoo L2 E-Tech Electric, превърнатият в мотел ван е убежище на колела, гъвкаво и динамично за приключенци и спортни ентусиасти, които търсят вълнения и широки пространства.

Проектиран да служи като базов лагер, който лесно се премества от една дестинация на друга благодарение на пробега си от 285 км1, Hippie Caviar Motel се нуждае само от 30 минути, за да възстанови 170 км1 енергия от батерията, готов за още приключения. Двигателят с мощност 90 kW (120 к.с.) работи с батерия с капацитет 45 kWh, която може да се включва в контакти за постоянен ток с мощност 80 kW.

Редица находчиви решения за съхранение осигуряват достатъчно място за спортно оборудване както вътре, така и извън автомобила.

Сгънете задната седалка в легло и се наслаждавайте на нощното небе през големия панорамен покрив. Докато релсите на покрива са идеални за транспортиране на ски.

Изцяло електрическият шоу автомобил е в пълно съответствие със стратегията на Renault за намаляване на емисиите на CO2 през целия жизнен цикъл на автомобила, за което свидетелства използването на рециклирани и рециклируеми материали, като корк и рециклирани гуми за рафтовете и настилката.

1 Данните са в процес на сертифициране

ИзточникRenault
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари