7 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоТежкотоварниНовото поколение на DAF XF е “Флотски камион на година 2022” в...

Новото поколение на DAF XF е “Флотски камион на година 2022” в Обединеното кралство

Новото поколение DAF XF получи наградата “Fleet Truck of the Year 2022” на британските награди за автомобилен транспорт (MT) в Лондон. DAF получи престижното признание за четвърти пореден път.

Новото поколение XF е част от новото поколение автомобили на DAF за дълги и тежки превози, включващо също моделите XG и XG⁺. Те са първите и единствени камиони на пазара, които отговарят на новите разпоредби на ЕС за масите и размерите. Това води до водещи в индустрията ефективност, безопасност и комфорт за водача, реализирани чрез отлична аеродинамика, много ниски линии на прозоречните пояси и несравнимо вътрешно пространство.

DAF поставя рекорд, като печели наградата за четвърти пореден път, а също така печели петата си титла Fleet Truck за седем години. По този начин марките DAF и Leyland печелят в 21 категории от първото издание на наградите през 1986 г. насам.

Наградите за автомобилен транспорт са изключително важно събитие в календара на транспортната индустрия в Обединеното кралство, като победителите получават признание за изключителните си постижения. Наградите се присъждат от влиятелно жури, съставено от личности от високопоставени оператори от целия транспортен спектър.

Щастливи сме, че отново спечелихме”, заяви управляващият директор на DAF Trucks UK Лорънс Дрейк. “Новото поколение XF – заедно със своите събратя XG и XG⁺ от конюшнята – точно казано, наистина представлява бъдещето на дизайна на камионите и тяхната производителност. Подкрепен от най-голямата и най-добра дилърска мрежа в индустрията за товарни автомобили, новото поколение DAF XF предлага страхотна бизнес обосновка за операторите на автопаркове, като същевременно предлага превъзходен комфорт за водача.

ИзточникDAF Trucks
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари