29 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоТежкотоварниЕвропейската бета версия на Nikola Tre FCEV ще дебютира на IAA Transportation...

Европейската бета версия на Nikola Tre FCEV ще дебютира на IAA Transportation в Хановер

Nikola Corporation, глобален лидер в областта на транспортните и енергийните инфраструктурни решения с нулеви емисии обяви, че бета версията на европейския електромобил с горивни клетки Nikola Tre (FCEV) ще бъде представена на 19 септември на пресконференция на IAA Transportation в Хановер, Германия, заедно с партньора IVECO, марката за лекотоварни автомобили на Iveco Group. Президентът на Nikola Corporation Майкъл Лошелер ще представи Nikola Tre FCEV в зала A24 на щанд A01 заедно с IVECO.

Nikola Tre FCEV.

Нямаме търпение да представим този произведен в Германия камион с нулеви емисии пред хилядите влиятелни гости на IAA”, каза Лохшелер. “Вярваме, че това ще бъде началото на нова ера на чисти търговски камиони и иновативни енергийни решения за Европа.

Друг акцент на събитието се очаква да бъде ключовата презентация на Лохшелер на 20 септември, на която ще бъде обсъдено значението на европейското бъдеще с нулеви емисии.

Nikola Tre BEV.

По време на изложението батерийно-електрическият автомобил (BEV) Nikola Tre ще бъде на разположение за тестови пътувания, а от щанда на автомобилния производител всеки ден ще се провеждат продуктови демонстрации. Очаква се пробегът до 500 мили на Nikola Tre FCEV да влезе в серийно производство за северноамериканския пазар в края на 2023 г. в производствения завод на Nikola в Кулидж, Аризона. Производството на Tre FCEV в Улм, Германия, се очаква да започне през първата половина на 2024 г.

ИзточникNikola
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари