7 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниMAN TGE празнува премиерата си като премиум кемпер Affinity M

MAN TGE празнува премиерата си като премиум кемпер Affinity M

Производителят на кемпери Affinity е символ на онова нещо повече в производството на каравани. С модела Affinity M полският филиал на шведския производител на каравани и кемпери KABE AB сега допълва портфолиото си на върха и за първи път си сътрудничи с MAN Truck & Bus. Новият модел, който Affinity ще представи за първи път пред публика на Салона за каравани в Дюселдорф (26.08-04.09.2022 г.), е базиран на MAN TGE, чиято каросерия е модифицирана за оптимално къмпингуване.

С Affinity имаме на наша страна перспективен партньор в сегмента на кемперите, който е символ на иновативни премиум решения”, казва Даниел Холбайн, ръководител на отдел “Продажби на ванове” в MAN Truck & Bus. “Щастливи сме, че можем да доставим MAN TGE, подходящия базов автомобил за ексклузивното разширяване в новия Affinity M.”

Основана през 2019 г., полската компания Affinity, дъщерно дружество на шведския производител на каравани и кемпери KABE AB, се оглежда в дългогодишния опит на своите основатели с около 70 служители и отпразнува пазарния си дебют с първия си модел в началото на 2020 г. Съзнателно индивидуалният път покрай изключителните решения по отношение на функционалността, дизайна и изработката е водещият принцип на Affinity от самото начало. И в трите им модела, например, интелигентното разположение на банята и леглото осигурява щедро усещане за пространство.

За третия си кемпер, който ще отпразнува премиерата си като Affinity M на Caravan Salon 2022 в Дюселдорф (26.08 до 04.09.2022 г.), поляците сега за първи път разчитат на MAN Truck & Bus като партньор, за да подчертаят премиум характера на своите кемпери и чрез избора на шаси. По този начин комфортът на шофиране на дългия 6,12 м, широк 2,19 м и висок 2,50 м панелен ван (вътрешна височина: 1,92 м, тегло в готовност за движение: 3050 кг) е подобен на този на лек автомобил, в съответствие със стила на TGE. Със своя 2,0-литров дизелов двигател и осемстепенна автоматична трансмисия MAN TGE произвежда 177 к.с.

Affinity направи някои промени в каросерията на първия си кемперван, базиран на MAN, за да оптимизира премиум изживяването за клиентите.

В допълнение към високото качество на MAN TGE, който се вписва идеално в нашето разширяване, избрахме MAN Truck & Bus за наш нов партньор за сътрудничество заради отличното обслужване на клиентите”, казва Яцек Яскот, главен изпълнителен директор на Affinity, който е архитектът, отговорен за интериора на автомобилите Affinity. “Щастливи сме от приятното и успешно сътрудничество с базираната в Мюнхен компания.

Affinity е направила редица промени в каросерията на първия си кемперван на базата на MAN с четири места за шофиране и три варианта за спане, за да оптимизира премиум изживяването за клиентите: Удължените задни и странични стени, които са уникални за пазара, позволяват да се създаде конфигурация с френско легло и баня в задната част на автомобила. С патентованата система за сгъване на леглото в предната част на автомобила матраците образуват плоска повърхност за лежане с обща дължина 178 см. Компактната баня с вграден душ и прибиращ се умивалник позволява удобно използване на санитарното помещение.

Интелигентното разположение на банята и леглото в задната част на автомобила създава щедро усещане за пространство в Affinity M.

За първи път Affinity M се отличава и с нова цветова гама под формата на мебели в светли цветове и по-пастелни повърхностни материали. Простите стенни шкафове с прави линии и дискретното осветление придават на интериора на новия кемпер спокойна атмосфера.

ИзточникMAN Truck & Bus
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари