30 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниHippie Caviar Motel: Див дом

Hippie Caviar Motel: Див дом

Миналата година Renault представи шоукара Hippie Caviar Hotel, базиран на Trafic, за да отговори на нарастващия копнеж за пътуване и възможности за съзерцаване на природата в идилична обстановка, докато се наслаждавате на комфорта и удобствата на 5-звезден хотел.

Именно за да отговори на същия този копнеж, през юли миналата година на пазара се появи изцяло новото Renault Trafic SpaceNomad, първата версия на преустроен ван, предлагана директно от каталога.

Сега Renault премина към второ действие на своята продуктова стратегия за автомобили за свободното време с шоукара Hippie Caviar Motel.

Този преоборудван ван, изграден на базата на изцяло новото Kangoo L2 E-Tech Electric, е скитащ, гъвкав и енергичен подслон за любителите на приключения и спорт, които са запалени по широките пространства и тръпката.

Той е проектиран като базов камп, който може да прескача без усилие от едно място на друго: Мотелът Hippie Caviar има пробег от 285 км1 и е необходимо само 30 минути, за да го увеличите със 170 км1. Двигателят му развива 90 kW (120 к.с.), захранван от акумулаторна батерия с капацитет 45 kWh, която може да се зарежда до 80 kW DC.

Няколко интелигентни места за съхранение могат да пренасят спортни комплекти във и извън автомобила

Багажникът на покрива може да побере ски и все още има достатъчно място за огромния панорамен покрив, за да се наслаждавате на звездите, след като сгънете пейката в удобно легло.

Този шоукар също така изобилства от примери за стратегията на Renault за намаляване на въглеродните емисии през целия жизнен цикъл на автомобила – включително рафтовете и подът, изработени от рециклирани гуми и корк, както и изцяло електрическото задвижване.

Мотел Hippie Caviar ще бъде представен на IAA Transportation в Хановер на 19 септември тази година.

1 Цифри в очакване на сертификация

Renault Hippie Caviar Motel E-Tech Showcar
ИзточникRenault
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари