4 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоАвтобусиSetra засилва усещането за общност

Setra засилва усещането за общност

Gerätebau und Energiesysteme GmbH засилва чувството за общност в своята компания със своя туристически автобус Setra TopClass. Среднофранкската компания със седалище в Майха използва луксозно оборудвания S 516 HDH за вътрешнофирмени събития, екскурзии на служители и обиколки на фабриката. Триосното превозно средство с 28 места разполага с клубен кът и четири комплекта седалки vis-à-vis на борда. “Смятаме, че е важно нашите служители да могат да седят заедно в малки групи по време на екскурзиите”, казва управляващият директор Роберт Блус.

Масите са изработени от светъл дъб и са електрически прибиращи се. Туристическият автобус Setra е оборудван и с осветен вход, стъклен покрив, мултимедийна система с плоски екрани и кухненски бокс с вграден шкаф за охлаждане на вино. Отборният автобус на Heizomat, който разполага и с всички най-нови системи за безопасност и подпомагане на водача, е проектиран и преработен от E. Herrmann GmbH в Швабах.

Основана през 1982 г., семейната компания произвежда отоплителни системи на дървесен чипс и биомаса, както и резачки за дървесен чипс за световния пазар в централата си в Майха. Основната сфера на дейност на фирмата е производството и продажбата на отоплителни системи на дървесен чипс, които вече се използват както във фирми, така и в частни домакинства в 30 страни по света.

ИзточникDaimler Truck
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари