4 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниПромени в дилърската мрежа на Citroën в България

Промени в дилърската мрежа на Citroën в България

Официалният вносител на Citroën за България – “София Франс Ауто” АД – се стреми да отговаря на клиентските потребности и непрекъснато да повишава качеството на обслужване, за да бъдат собствениците на автомобили Citroën напълно удовлетворени от избора си на превозно средство и сервизна услуга. От началото на юли настъпиха промени в настоящата търговско-сервизна мрежа на марката с оглед запазването на тези приоритети.

Нови центрове за продажба на нови автомобили и оторизиран сервиз

Част от SFA RETAIL – ритейл центровете от собствената мрежа на “София Франс Ауто” – вече предлагат продажба на нови автомобили Citroën, както и оторизиран сервиз за всички превозни средства с френската марка. Най-новите центрове, които посрещат клиенти на Citroën, са “Ес Еф Ей Ритейл – Велико Търново”, “Ес Еф Ей Ритейл – София 1” на бул. “Цариградско шосе” 236, “Ес Еф Ей Ритейл – София 2” на бул. Петър Дертлиев 23, и “Ес Еф Ей Ритейл – Пловдив”. В допълнение към това, оторизираната сервизна мрежа на Citroën се увеличава с още два сервизни центъра – “Ес Еф Ей Ритейл – Бургас” и “Ес Еф Ей Ритейл – София 3” на бул. “Ботевградско шосе” 459.

Промени в съществуващата мрежа

Считано от 27.06.2022 г. “Автомотор Корпорация” АД не е оторизиран дилър за продажба на нови автомобили Citroën и гаранционни ремонти на Citroën за градовете София, Пловдив и Видин.

Настоящите клиенти на марката могат да се обръщат към официалния вносител “София Франс Ауто” за всякакви въпроси, свързани с поръчка и доставка на автомобили, както и при необходимост от гаранционни дейности.

Към днешна дата търговската и сервизна мрежа на Citroën обхваща 16 центъра за продажба на нови автомобили и 18 – оторизирани да предлагат резервни части и сервиз. Пълна информация за актуалната дилърска мрежа на марката е публикувана на официалната ѝ страница: https://www.Citroen.bg/contacts

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари