30 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоТежкотоварниИзцяло ново заключване Night Lock за камионите DAF от ново поколение

Изцяло ново заключване Night Lock за камионите DAF от ново поколение

Налично решение за преоборудване

DAF представя своята уникална система DAF Night Lock за серията камиони DAF от ново поколение. Нощната ключалка може да бъде доставена на всеки нов камион XF, XG и XG⁺, а също така се предлага и като решение за дооборудване чрез всички официални дилъри на DAF.

Новото заключване DAF Night Lock е перфектно интегрирано в панела на вратата на новите камиони XF, XG и XG⁺, завоювали приза “Международен камион на годината 2022”. Механичната ключалка използва както парапета, така и здравата конструкция на вратата, в която необходимите усилвания вече са фабрично монтирани.

150% по-здрава 

Нощната ключалка на DAF се състои от стоманен панел в цвета на облицовката на кабината и разполага с люлеещ се превключвател. Когато се активира, панелът се плъзга надолу, за да се свърже със здравия парапет. Така се блокира вратата и се предотвратява влизането на неканени гости в кабината. Червеният индикатор ясно показва, че DAF Night Lock е активирана. За да се гарантира, че водачът може незабавно да излезе от кабината в случай на авария, едно натискане на люлеещия се ключ е достатъчно, за да се деактивира заключването.

Обширните тестове показват, че новата система DAF Night Lock издържа на сили, които са със 150% по-големи от всички други подобни системи на пазара. В резултат на това, когато са оборудвани с DAF Night Lock, вратите на новото поколение XF, XG и XG⁺ не могат да бъдат отворени дори с лост.

Специален стикер върху дръжките на вратите показва наличието на DAF Night Lock.

Благополучие за водачите

За DAF Trucks безопасността и благосъстоянието на шофьорите са от първостепенно значение. Ето защо през 2008 г. DAF пръв въведе нощно заключване за оптимална защита на водача. Новата нощна ключалка на DAF е не само безпроблемно интегрирана във вратата, но е и още по-здрава и лесна за използване.

Старт на продажбите

Новото заключване DAF Night Lock за новото поколение DAF вече е налично за поръчка при дилърите на DAF.

ИзточникDAF
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари