7 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоТежкотоварниНови функции в приложението IVECO ON Easy Way улесняват още повече живота...

Нови функции в приложението IVECO ON Easy Way улесняват още повече живота на водачите на IVECO S-Way

Въвеждането на насочени известия информира водача за състоянието на превозното средство, предупрежденията от контролната зала и актуализациите на софтуера, като му помага да предотврати непланирани спирания и да увеличи времето за работа на превозното средство.

Интегрирането на известията с IVECO Driver Pal позволява на водача да получава в приложението Easy Way потвърждение на гласовите команди, подадени чрез Amazon Alexa.

Операциите по сдвояване са още по-прости чрез използване на приложението за разчитане на QR кода на VIN номера и сдвояване на мобилното устройство на водача тяхното превозно средство, както и с помощта на съветник за микрофона на Alexa за използване на IVECO Driver Pal.

IVECO въведе нови функции в най-новата версия на своето приложение IVECO ON Easy Way, разработено, за да подобри живота на водача на борда на тежкотоварната гама IVECO S-Way, като му даде възможност да контролира кабината и функциите за управление на превозното средство на своето мобилно устройство, както и да получи достъп до множество цифрови услуги на IVECO ON. Новите функции допълнително подобряват преживяването на водача и улесняват взаимодействието му с автомобила.

Новата версия въвежда полезни известявания за състоянието на автомобила и информация за потребителя. Много важно е, че те ще се използват за информиране на водача за всички предупреждения от контролната зала и актуализации по въздуха, което ще му помогне да предотврати повреди и да увеличи максимално времето за работа на превозното средство. Уведомленията, както и при другите приложения, се появяват на мобилното устройство на водача с червена точка и могат да бъдат прочетени и на информационно-развлекателната система.

Освен това този тип известията вече са интегрирани с IVECO Driver Pal, така че когато водачът активира гласово дистанционна команда от кабината, като например планиране на климатика или отоплението чрез Amazon Alexa, той ще може да получи насочващо потвърждение в приложението Easy Way.

Другите нови функции имат за цел да улеснят операциите по сдвояване. Отзивите на шофьорите показват необходимостта от бърз начин за свързване с превозното средство, без да се налага да се търси и въвежда ръчно VIN номерът на камиона. Сега това може да се направи просто чрез използване на приложението за разчитане на QR код, показан в “Vehicle Section” (секция “Превозно средство”) на информационно-развлекателната система на камионите IVECO S-Way. Приложението IVECO ON Easy Way също така е усъвършенствало съветника за свързване на микрофона Alexa и използване на гласовия спътник на водача IVECO Driver Pal.

Приложението IVECO ON Easy Way е отличен пример за нашия ориентиран към клиента подход към разработката”, каза Фабрицио Коничела, директор “Цифрови и модерни технологии” в IVECO. “Ние го разработихме специално, за да улесним живота на нашите шофьори, и то се развива, за да отговори на новите им изисквания. Непрекъснато търсим тяхната обратна връзка и предложения и се оглеждаме за най-добрите практики в различни сектори, за да подобрим приложението от тяхна гледна точка и да подобрим потребителското им изживяване.” Приложението IVECO ON Easy Way беше въведено в IVECO S-Way при пускането му на пазара през 2019 г., за да осигури единна точка за контакт за управление на функциите на кабината и превозното средство, и непрекъснато се развива с подобрения и добавяне на нови функции и цифрови услуги. Сред тях е интегрирането на IVECO Driver Pal, което позволява на водача да взаимодейства с автомобила чрез гласови команди, като му помага да остане фокусиран върху пътя, което съответно подобрява безопасността.

Приложението може да се използва и за управление на функциите в салона, като например климатик, осветление и мултимедия, което повишава комфорта на водача. То осигурява и достъп до Оценка на стила на шофиране, която им помага да подобрят стила си на шофиране с предложения за безопасно шофиране, горивна ефективност и състояние на автомобила. Приложението IVECO ON Easy Way също така свързва водача директно с услугите за дистанционна помощ, за да програмира актуализации на софтуера на автомобила по въздуха. В случай на повреда водачът може да го използва, за да се свърже с IVECO Assistance Non-Stop, 24-часовата служба за помощ. И накрая, пълното ръководство за потребителя на IVECO може да бъде достъпно лесно чрез приложението.

ИзточникIVECO
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари