25 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниИзцяло новият Renault Trafic SpaceNomad: вашето място за бягство

Изцяло новият Renault Trafic SpaceNomad: вашето място за бягство

Стремежът към свобода и желанието да избягаш от всичко: това накратко обяснява защо кемперите са останали популярни през годините – и защо тяхната привлекателност нараства след пандемията. Продажбите на преоборудвани фургони растат стремително, особено в сегмента на средните фургони (с височина до 2 метра). Пътуването е гъвкаво, автомобилите са поливалентни и можете да се впуснете в пътуването си, без да се притеснявате за ограниченията за достъп или паркиране.

През 2020 г. Renault пусна на пазара в Швейцария преоборудван ван, изграден на базата на предишното поколение Trafic. След категоричните положителни отзиви Renault ще започне да предлага на пазара в Европа изцяло новия Trafic SpaceNomad, изграден на базата на емблематичния Trafic от ново поколение.

All-new Trafic SpaceNomad е достатъчно гъвкав за всички изисквания за мобилност в градовете и по време на почивки. Той ще бъде лансиран в червено Carmine Red и първоначално ще се предлага в три европейски държави: Франция, Белгия и Швейцария. Той ще бъде на разположение за поръчки от началото на юли.

Новият Trafic SpaceNomad е изцяло произведен във Франция. Ванът се произвежда в завода на Renault в Сандувил и се преустройва близо до Анже от Groupe Pilote, френски производител на превозни средства за отдих и специалист в преустройството на Renault Trafic с 40-годишен опит.

Renault Trafic, емблематичен автомобил, известен в цял свят със своята модулност, сега предлага в каталога си двойна гама SpaceNomad и Grand SpaceNomad, за да даде най-добрия отговор на клиентите, търсещи бягство и свобода. В партньорство с френския производител на кемпери Groupe Pilote, това ново предложение за автомобили за свободното време отговаря на всички нужди от мобилност на експлодиращия номадски пазар.“Тиери Плантегенест, вицепрезидент глобални продажби и маркетинг на ванове и пикапи.

RENAULT – Trafic SpaceNomad
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Нова генерация DAF | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари