4 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниНовите модели на FIAT Professional, Scudo и E-Scudo вече се предлагат и...

Новите модели на FIAT Professional, Scudo и E-Scudo вече се предлагат и в Бразилия

FIAT, с над 10-годишно лидерство в Бразилия благодарение на най-продаваните Ducato и Fiorino и безспорно лидерство на пазара с най-продавания автомобил в историята (както PC, така и LCV) благодарение на Strada, направи още една стъпка към консолидиране на южноамериканския пазар с появата на New Scudo.

Всъщност, бе пуснато ново предложение в сегмента на лекотоварните ванове D – New Scudo, който в Бразилия ще се продава под марката FIAT.

New Scudo е оборудван с електрически двигател или с дизелов двигател от следващо поколение. Със своите най-добри в класа си капацитет, полезен товар и товарен обем, той осигурява пъргавината, необходима за спокойно шофиране в градски условия.

Новият модел допълва гамата от лекотоварни автомобили на FIAT в Бразилия, която вече обхваща всички сегменти: Малък с Fiorino, среден със Scudo и голям с Ducato.

За да засили своята ориентираност към клиента, FIAT Бразилия ще създаде специална подкрепа, посветена на професионалните клиенти, които купуват ванове чрез мрежата FIAT Professional и опита в обслужването.

Новият Scudo се предлага с електрическо и дизелово задвижване

Иновативният E-Scudo е първият електрически товарен автомобил, който марката FIAT пуска на пазара в Бразилия. Благодарение на батерията си с капацитет 75 kWh, той се отличава с най-добрия в класа си пробег, който достига до 330 км, и е оборудван с електромотор с мощност 100 kW (136 к.с.). При пускането си на пазара E-Scudo ще се продава във версия Cargo на основните пазари на електрически превозни средства в Бразилия. Благодарение на този иновативен продукт FIAT продължава да проправя пътя към устойчивата мобилност.

Новото Scudo пристига в Бразилия и оборудвано с дизелов двигател от следващо поколение – 1,5 л турбодизелов двигател със 120 к.с. Наличен в конфигурациите Cargo, Multi и Minibus, моделът е перфектният бизнес партньор благодарение на интелигентното използване на пространството и капацитета си от най-висока класа. Гамата New Scudo и E-Scudo е в състояние да задоволи нуждите както на професионалистите, така и на операторите на автопаркове, тъй като предлага ефективни решения и безпроблемно изживяване, които гарантират непрекъснатост на бизнеса и рентабилност.

ИзточникFIAT Professional
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари