1 декември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоТежкотоварниVolvo Group ускорява растежа си в условията на продължаващата трансформация на индустрията

Volvo Group ускорява растежа си в условията на продължаващата трансформация на индустрията

В Деня на капиталовите пазари на Volvo Group, 22 юни 2022 г., президентът и главен изпълнителен директор Мартин Лундстед и ръководството на Volvo Group очертаха основните бизнес възможности в протичащата технологична промяна, която се очаква да ускори растежа на продажбите на Групата.

През последното десетилетие Volvo Group установи водеща рентабилност в индустрията и сега предприема следващата стъпка в стратегическото си пътуване. Очаква се растежът да се ускори, като основен двигател ще бъде по-високата стойност на електрическите превозни средства и машини. При електрическите превозни средства има потенциал за увеличаване на общите приходи от превозни средства и услуги на единица с повече от 50 % през целия жизнен цикъл. Използването на предимството на Групата като първи участник на пазара за придобиване на пазарни дялове и разширяването на предлаганите услуги също се очаква да стимулират растежа. Докато се възползваме от тези възможности за растеж, финансовите цели на Volvo Group остават.

Изменението на климата е предизвикателството на нашето поколение. В същото време търсенето на транспорт и инфраструктура продължава да расте и ние трябва да отговорим на това търсене с по-устойчиви решения. В този променящ се пейзаж ние можем да водим трансформацията и да осигурим по-голяма стойност за нашите клиенти и да впуснем Volvo Group по пътя на растежа, задвижван от електрификацията, автономните решения и новите услуги за повишаване на производителността. Настроени сме за растеж”, казва Мартин Лундстед, президент и главен изпълнителен директор на Volvo Group.

Съществува силна притегателна сила от страна на клиентите, които искат да си партнират с Volvo Group, за да декарбонизират както собствените си вериги за създаване на стойност, така и тези на своите клиенти. Volvo Group разполага с електрически продукти, услуги и решения, които могат да направят това.

Нашите модулни автомобилни архитектури ще продължат да ни служат добре, като създават гъвкавост, както и ефективност на разходите и капитала както в областта на научноизследователската и развойната дейност, така и в промишлената система, докато преминаваме през трансформацията към електрически и автономни превозни средства. Ние инвестираме, за да печелим”, казва Мартин Лундстед.

ИзточникVolvo Group
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари