30 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоТежкотоварниНовото поколение на DAF достигна 10 000 произведени екземпляра

Новото поколение на DAF достигна 10 000 произведени екземпляра

Най-успешното въвеждане в над 90-годишната история на DAF

DAF произведе 10 000-ия си камион DAF от ново поколение. Тъй като официалното производство на сериите New Generation DAF XF, XG и XG⁺ започна едва през миналата зима, днешната знакова дата доказва изключителния успех на камионите на DAF, променящи правилата на играта.

Изцяло новоразработените модели от ново поколение XF, XG и XG⁺ бяха отличени с наградата International Truck of the Year 2022 и бяха короновани като “Камион на годината” в няколко държави в Европа.

С до 10% по-икономичен

DAF е първият и засега единствен производител на товарни автомобили, който използва оптимално новите европейски правила за маси и размери, създавайки нов индустриален еталон за ефективност, безопасност и комфорт на водача. Изключителната аеродинамика, новите линии на задвижване и усъвършенстваните системи за подпомагане на водача водят до това, че клиентите отчитат намаление на разхода на гориво с повече от 10%, което води до сравнимо намаление на емисиите на CO2.

Печеливша комбинация

Ричард Цинк, директор “Маркетинг и продажби” и член на Управителния съвет на DAF Trucks: “Новото поколение DAF XF, XG и XG⁺ са любими както на шофьорите, така и на автопарковете. Нашите флагмански камиони са изпълнени с иновации, с красив дизайн, мечта за шофиране и предлагат най-големите и най-удобни кабини в индустрията. Собствениците се възползват от най-ниските експлоатационни разходи и най-високата степен на работоспособност. Перфектната комбинация, от която печелят всички.”

Производство на 10 000-ия камион DAF от ново поколение.

Висококвалифицирани служителиХари Волтерс, президент на DAF Trucks: “Крайъгълният камък от 10 000 произведени камиона не само представя отличните качества на камионите DAF от ново поколение, но е и доказателство за над 10 000-те отдадени служители на DAF, които отговарят за проектирането, разработването, производството, маркетинга и следпродажбеното обслужване на нашите награждавани камиони.

ИзточникDAF
СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари