4 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниRenault Trucks Trafic Red Edition: Ексклузивно предложение по поръчка

Renault Trucks Trafic Red Edition: Ексклузивно предложение по поръчка

Renault Trucks разширява гамата си и пуска на пазара нов автомобил – Trafic Red Edition. Предназначен главно за професионалисти в занаятчийството и ресторантьорството, този свръхоборудван ван може да бъде напълно персонализиран.

С разрастването на електронната търговия и доставките, както и с все по-широкото използване на майстори за подобрения в дома, тенденцията за пазара на търговски превозни средства през 2022 г. е възходяща. В началото на годината Renault Trucks обяви пускането на нов модел: Trafic Red Edition. Този нов лекотоварен автомобил е идеалният работен инструмент за занаятчии, търговци и професионалисти в сферата на кетъринга.

Елегантен дизайн и силна идентичност на Renault Trucks

Този нов автомобил, предлаган под знака на Red Edition – ексклузивно предложение на Renault Trucks за гамата от микробуси – има отличителните характеристики като стандарт:
Renault Trucks Trafic Red Edition има хромирана радиаторна решетка, броня в цвета на каросерията, странична лайсна на вратата и светлинна лента, боядисани в същия цвят, за хармоничен и уверен дизайн. Червените детайли напомнят за идентичността на Renault Trucks: скоростният лост в червено, червените предпазни колани. Центърът на колелото също е боядисан в този характерен цвят. Renault Trucks Trafic Red Edition се предлага в осем цвята: бял глетчер, червен кармин, червен магма, сив хайленд, сив комета, градски сив, черен полунощ и син кумулус.
• И накрая, отличителната табела Renault Trucks е поставена на каросерията на Trafic Red Edition, а във версията “Exclusive” се предлагат допълнителни външни графики.

Конфигурация с възможност за персонализиране, която се адаптира към бизнес изискванията

Независимо дали Renault Trucks Trafic Red Edition се използва за транспортиране на оборудване или като мобилна работилница, той ще отговори на всички изисквания на професионалните дейности.

За да се улеснят товаро-разтоварните операции, Renault Trucks Trafic Red Edition е оборудван с допълнителен алуминиев праг и преграда от ламарина с дълъг товарен люк, идеален например за канали или тръби. Задните врати от ламарина могат да се отварят на 270° (със заключване), а за по-добра видимост товарната зона е оборудвана с LED осветление.

Освен това Trafic Red Edition е оборудван със заден 12V контакт като стандарт, а като опция – с врата на багажника, вътрешен багажник за стълби и куки за теглене, които позволяват теглене до 2,5 тона. За да се улесни преустройството на автомобила, Renault Trucks Trafic Red Edition разполага със специфично оборудване, като например силовата кутия на двигателя, допълнителна кутия за окабеляване и кутия за адаптиране на каросерията.

Капацитетът на товарене с полезен обем до 8,9 m3 за товар до 1300 kg позволява на търговците да транспортират оборудването и инструментите, необходими за тяхната дейност. Trafic Red Edition се предлага като ван (L1H1, L1H2, L2H1, L2H2), с двойна кабина (L1H1 и L2H1), с подова кабина (L2) или комби (L1H1 и L2H1). Късата версия L1 (5 м) позволява да се паркира на стандартна градска площадка. Ниската версия H1 (по-малко от 2 м) позволява достъп до подземни паркинги и пътни такси от категория 1.

Комфорт при шофиране, мобилен офис и безопасност

Интериорът на Renault Trucks Red Edition е проектиран като истински мобилен офис: има пътническа седалка със сгъваема облегалка, която разкрива стабилна и функционална работна повърхност. Арматурното табло от матиран алуминий разполага с 4,2-инчов цветен основен дисплей и 8-инчов сензорен екран с репликация на смартфон, както и с индукционно зарядно устройство. В зоната за шофиране има и 88 литра място за съхранение.

Червеното издание на Renault Trucks предлага четири мощности на двигателя (от 110 до 170 к.с.) и опционална роботизирана скоростна кутия с двоен съединител за по-голям комфорт при шофиране.

За безопасността на водача, неговия товар и участниците в движението Trafic Red Edition има голямо предно стъкло и изцяло LED фарове. Освен това се ползва от стандартните системи ESC, които помагат на водача да запази контрол и да предотврати преобръщане на автомобила в критични ситуации, преден и заден радар, предупреждение за напускане на лентата, асистент за страничен вятър и предупреждение за слепи зони. И накрая, той е стандартно оборудван със система за разширено сцепление за използване на всички видове терени.

Експертизата на Renault Trucks в областта на тежкотоварните автомобили в услуга на търговските превозни средства

Renault Trucks предоставя своя експертен опит в областта на тежкотоварните автомобили и гъстотата на своята дистрибуторска и ремонтна мрежа (1400 търговски обекта в Европа) в услуга на своите клиенти на търговски превозни средства. Производителят отделя и специални зони за търговски превозни средства (Fast & Pro) в своите дилърски центрове. Renault Trucks предлага бързи посещения, удължено работно време (включително в събота сутрин, например), добра наличност на части и операции по ремонт и поддръжка, извършвани от експертни и обучени техници.

Renault Trucks Trafic Red Edition се предлага с двугодишна гаранция за части и труд и денонощна помощ при повреда.

И накрая, за да сте напълно спокойни, Renault Trucks предлага ограничена по време “пакетна” оферта за пускане на пазара (до края на 2022 г.), включваща автомобила, договора за поддръжка Start & Drive, застраховката и финансирането.

ИзточникRenault Trucks
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари