30 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниНовият Renault Kangoo Van E-Tech Electric - За тези, които никога не...

Новият Renault Kangoo Van E-Tech Electric – За тези, които никога не спират

Новият Renault Kangoo, избран за International Van of The Year 2022 е обновен със своя полезен обем до 3,9 м3, многобройните си ADAS и редица иновации, включително “Open Sesame by Renault”, предлагаща най-доброто странично отваряне на пазара – 1,45 м.

10 години след първата електрическа версия на Kangoo Van и продадените 70 000 бройки, Renault остава пионер и лидер в областта на електрическите превозни средства на европейския пазар благодарение на пълната гама от признати пътнически и търговски автомобили, адаптирани към всяка нужда.

През 2022 г. се обновява гамата от 100% електрически търговски автомобили, начело с новото Renault Kangoo Van E-Tech Electric, към което скоро ще се присъедини и новата версия на Master E-Tech Electric с капацитет 52 kWh.

С рекорден пробег от 300 км (цикъл WLTP) тази електрическа версия не прави компромис с обема на товара и иновациите на Kangoo Van с двигател с вътрешно горене, като същевременно предлага гъвкави решения за мобилност, които го правят еднакво подходящ както в градска среда, така и извън нея.

Renault се завръща в телевизията с нова кампания, посветена на професионалистите

Филмът, режисиран от носителя на наградата на Гилдията на американските режисьори Том Кунц и оператора Линус Сандгрен, който е носител на “Оскар” за филма “Лалаланд”, съчетава творчески преходи и специални ефекти, за да ни потопи в напрегнатото ежедневие на един майстор на покриви. Всичко това е прекъснато от “Американска нощ” на Жорж Делер.

Камерата проследява главния герой през целия ден, докато той прескача от място на място, в толкова разнообразни, колкото и спиращи дъха обстановки: от покривите на Париж до морския бряг, преминавайки през провинцията и бизнес кварталите, за да завърши работата си.

В това бясно темпо професионалистът се нуждае от автомобил, който да отговаря на амбициите му, от неизменен съюзник “За тези, които никога не спират”: Kangoo Van E-Tech Electric.

“Започнати с кампаниите за пускане на пазара на Renault Kangoo VanСезам, отвори се! (Open Sesame!)” и Trafic VanМисли мащабно! (Think big!)”, новата територия на изразяване на марката Renault за лекотоварни автомобили придобива пълния си смисъл, когато става въпрос за насърчаване на професионалистите и техния успех.
Kangoo Van E-Tech Electric бележи началото на нова рекламна сага за електрическите търговски автомобили на Renault с изключително качество на продукцията, в която участват най-добрите таланти, като същевременно се запазва музикалната съгласуваност, която е силната ни страна на въздействие на всички пазари.” – Софи Ягуелин, директор на Renault Brand Content Expert.

ИзточникRenault
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари