27 януари, 2023
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниДвойна награда за дизайн на IF за новия Multivan

Двойна награда за дизайн на IF за новия Multivan

Дизайнът на новия Multivan на Volkswagen Лекотоварни автомобили (VWN) отново получи награда. На тазгодишното издание на наградите iF Design Awards, освен за цялостния дизайн на автомобила, специалната награда на журито бе присъдена и за интериорния дизайн – за успешното интегриране и проектиране на озвучителната система на Harman Kardon в иновативния интериор на микробуса от Хановер.

С новия Multivan VWN пренася типичните характеристики на Bulli в бъдещето. Това се признава и от международните експерти по дизайн. След победата на RedDot Design Awards през юни миналата година, така нареченото “Специално споменаване” в конкурса за автомобилна марка на Германския съвет по дизайн и читателската награда за дизайн “Autonis”, сега международното жури на iF Design Awards избра новия Multivan за победител и в категорията “Автомобил”.

Екипът около ръководителя на отдела за дизайн на VWN Алберт Кирцингер е доволен от наградата: “Ясен, непреходен дизайн – с характерен, симпатичен вид, който очевидно убеждава както експертите по дизайн, така и нашите клиенти. Целият екип на Volkswagen Лекотоварни автомобили се радва на това.

Дизайнерските екипи на VWN и Harman Kardon получиха още една награда от журито по дизайн на iF за дизайна и интеграцията на аудиосистемата, разработена специално за Multivan. Системата, състояща се от 14 високоговорителя от висок клас (включително субуфер), е интегрирана в иновативния интериор на новия Multivan по визуално изтънчен начин с тапицерията, която е изработена от тънка неръждаема стомана благодарение на новоразработен високопрецизен лазерен процес.

Наградата за външния дизайн на новия Multivan бе приета от главния дизайнер на Volkswagen Лекотоварни автомобили Алберт Кирцингер – от името на целия му екип – на официалната церемония по награждаването в Берлин вчера вечерта.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари