7 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниFord Pro с първи подробности за изцяло новия, изцяло електрически E-Transit Custom

Ford Pro с първи подробности за изцяло новия, изцяло електрически E-Transit Custom

Ford направи още една важна стъпка в своята трансформация в областта на електрификацията, като Ford Pro разкри първите подробности за изцяло новия, изцяло електрически E-Transit Custom.

Изцяло електрическия E-Transit, чието производство започна през март тази година – и първият от още четири изцяло електрически търговски автомобила, които Ford Pro ще представи до 2024 г. – E-Transit Custom е проектиран да постави нов стандарт в сегмента на еднотонните ванове в Европа и да помогне на бизнеса в региона да премине без усилия към електрифицирани превозни средства.

Електрическият наследник на най-продавания ван в Европа е проектиран от самото начало, за да се впише безпроблемно в екосистемата на Ford Pro от решения за повишаване на производителността и добавяне на стойност. E-Transit Custom ще бъде поддържан от софтуерните, зарядните, сервизните и финансовите решения на Ford Pro чрез една цялостна платформа, която ще помогне за увеличаване на времето за работа и намаляване на оперативните разходи.

Най-новото попълнение в електрифицираната гама на Ford Pro ще бъде ключов компонент в смелия ангажимент на Ford да постигне нулеви емисии за всички продажби на автомобили Ford в Европа и въглеродна неутралност в европейския си отпечатък до 2035 г.

Безкомпромисната изцяло електрическа архитектура на E-Transit Custom спомага за постигането на целеви пробег от до 380 км, бързи зареждания с постоянен ток и пълна способност за теглене – да не говорим за новия динамичен стил. Освен това новият ван ще помогне да се издигне производителността на нови нива, като използва усъвършенствана свързаност, позволяваща винаги да са във връзка.

Това е преломен момент за операторите на търговски превозни средства в Европа и още една изключително значима реализация на амбициите ни във Ford Pro„, каза Ханс Шеп, генерален мениджър на Ford Pro за Европа. „Най-продаваният ван в Европа току-що стана изцяло електрически и подкрепен от нашия уникален Ford Pro комплекс от услуги за повишаване на производителността ще донесе оперативните ползи на бизнеса в цяла Европа, които не са за подценяване.

Електрическа мощност на върха на пръстите ви

Сред функциите, разработени с помощта на задълбочени познания на потребителите на микробуси, за да се гарантира, че E-Transit Custom осигурява несравнимо изживяване на клиентите, технологията ProPower Onboard ще осигури подаване на енергия за инструменти, светлини и устройства, докато сте на място.

С експресивен и скулптурен дизайн E-Transit Custom е работно превозно средство, с което компании от всякакъв мащаб ще се гордеят, че е надежден партньор за техния бизнес. Отличаващ се с ребалансирани пропорции, уверена стойка и пълно LED осветление, новият модел ще постави отличителен нов дизайнерски еталон в еднотонния сегмент.

По-рано тази година Ford обяви, че до 2024 г. още четири нови изцяло електрически автомобила ще се присъединят към двутонния ван E-Transit като част от емблематичното семейство на Transit, включително вановете Transit Custom и Transit Courier, както и транспортните средства за превоз на хора Tourneo Custom и Tourneo Courier.

Изцяло електрическият E-Transit Custom ще влезе в производство през втората половина на 2023 г. – част от най-широката гама Transit Custom, предлагана някога на европейските клиенти. Допълнителна информация за продукта ще бъде публикувана през септември тази година.

ИзточникFord Pro
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари