4 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниHYVIA представя Renault Master Van H2-TECH на Световната среща на върха за...

HYVIA представя Renault Master Van H2-TECH на Световната среща на върха за водорода в Ротердам, Нидерландия

Екипът на HYVIA отива в Ротердам, за да участва в това голямо международно събитие – Световната среща на върха за водорода – с амбицията да засили връзките си с местните участници в холандския водороден сектор. Холандия е пионер в инициативите за водород в Европа и е един от стратегическите пазари за развитието на HYVIA в Европа.Дейвид Холдербах, главен изпълнителен директор на HYVIA

HYVIA: водородна екосистема

HYVIA, съкращение от HY за “водород” и латинската дума VIA за “път”, предлага цялостна и уникална екосистема от решения “до ключ”: три водородни превозни средства, зарядни станции H2, производство на декарбонизиран водород, поддръжка и решения за управление на автопарка. Предимства на гамата търговски автомобили HYVIA, задвижвани с водород: нулеви емисии на CO2*, увеличен пробег до 500 км и време за презареждане от 5 минути. Той се състои от версия на микробус с товарен обем от 12 м³ (Master Van H2-TECH), микробус, който може да превозва до 15 пътници (Master City Bus H2-TECH), и версия на шаси-кабина с голям обем от 20 м³ (Master Chassis Cabine H2-TECH).

Renault Master Van H2-TECH на пътя от средата на 2022 г.

Този голям микробус, пригоден за превоз на стоки и пратки, с товарен обем от 12 м3, отговаря на нуждите на компании, големи клиенти, автопаркове и местни власти. Master Van H2-TECH е оборудван с горивна клетка с мощност 30 kW, батерия с капацитет 33 kWh и резервоари с 6 kg водород (4 резервоара по 1,5 kg).

Първият Master Van H2-TECH се очаква да се появи на пътя в средата на 2022 г.

* При употреба няма CO2 или регламентирани замърсители на въздуха, според цикъла на хомологация (WLTP).

ИзточникRenault
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари