30 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниСтилни декоративни комплекти за Opel Vivaro и Opel Zafira Life

Стилни декоративни комплекти за Opel Vivaro и Opel Zafira Life

Opel Vivaro е наистина универсален модел: практичен, гъвкав и модерен със системи за подпомагане на водача, като при пътнически автомобил. Сега той ще изглежда спортен с новия комплект за декорации “Vivaro Sportive”. Това важи и за изцяло електрическия Opel Vivaro-e, чиито 260 Нм въртящ момент са налични с натискането на педала на газта, с което се гарантира моментален старт от място.

Представянето привлече вниманието на състезателния пилот Йоахим “Йокел” Винкелхок. Дългогодишният посланик на марката Opel и бивш пилот от Формула 1 и победител в Льо Ман, както и DTM, тества Vivaro-e на пистата Хохенхаймринг в Германия.

Също толкова привличащ вниманието е елегантният, удобен модел, Opel Zafira-e Life, който сега е още по-стилен със специално разработения комплект стикери “Expressive”. Триъгълните шарки и линии украсяват страните, предния капак и задната врата на електрическия автомобил.

Декорациите за спортен стил на микробусите са традиция в Рюселсхайм

Неслучайно за Opel Zafira-e Life, както и Opel Vivaro и Vivaro-e са предвидени декоративни стикери придаващи им спортен вид. Vivaro Sport за предишното поколение на модела беше много популярен сред клиентите. Затова и сега дизайнерите работещи в централата на Opel в Рюселсхайм създадоха две нови серии за Vivaro и Zafira-e Life, които ги правят уникален и с по-динамичен вид.

В Германия декоративният комплект “Vivaro Sportive” се предлага в сребрист или черен цвят. Също така клиентите могат да поръчат “Expressive” декора, който е специално разработен за Zafira-e Life.

Декоративните комплекти се предлагат не само за новите автомобили, но и за употребявани микробуси или превозни средства, които вече са на пазара. Външният вид и издръжливостта на декорните комплекти са подобрени. Двуцветните варианти на черно-жълто или сребристо-жълто ги правят идеални за съчетаване с всеки цвят на Vivaro и Zafira Life.

Подходящи декори в характерното за Opel жълто се предлагат за 17-инчовите джанти. Тези оригинални аксесоари може да поръчате от официалния електронен магазин на Opel.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари