26 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоТежкотоварниDAF New Generation XG⁺ с награда “Най-добър дизелов влекач в Обединеното кралство”

DAF New Generation XG⁺ с награда “Най-добър дизелов влекач в Обединеното кралство”

DAF LF и CF допълват хеттрика с награди за DAF на Fleet News Awards ’22

Новото поколение DAF XG⁺ бе отличено като “Най-добър дизелов влекач в Обединеното кралство” на престижните награди Fleet News Awards ’22. По същия повод журито награди DAF LF за “Най-добър двуосен лекотоварен камион” и DAF CF за „Най-добър камион шаси кабина“. Това е петата поредна година, в която DAF Trucks получава най-високите отличия на Fleet News Awards

Победата за XG⁺ следва наградата “Международен камион на годината 2022” за новото поколение DAF XF, XG и XG⁺, обявена през ноември миналата година, а неотдавна и националните награди “Камион на годината” в Португалия и Румъния

Съдиите на Fleet News Awards бяха щедри на похвали за новото поколение DAF XG⁺. “XG⁺ поставящо нов стандарт на пазара на влекачи. Флагманът на DAF е стилен, изпълнен с иновации, впечатляващ за управление, предлага най-голямата кабина в индустрията и е удобен за ползване. Автопарковете се възползват от конкурентните експлоатационни разходи и известното отлично качество на поддръжката на DAF за максимално увеличаване на времето за работа. Привлекателността за шофьорите и привлекателността на автопарка са печеливша комбинация.

Най-добър товарен автомобил шаси кабина

Популярната серия дистрибуторски камиони CF на DAF спечели титлата “Най-добър товарен автомобил шаси кабина”. Журито заяви: “CF е категоричен победител в категорията на тежките твърди камиони. Той е най-добрият универсален вариант на твърд камион, отговарящ на нуждите на автопарковете във всички видове промишлени сектори. Надеждност, полезен товар, привлекателност за водачите, дилърска поддръжка и благоприятни експлоатационни разходи са сред многото му печеливши качества.

Най-добър лек камион

Градският камион за дистрибуция на DAF, ненадминатата серия LF, беше коронясан за “Най-добър двуосен лек товарен автомобил”. “LF доминира на пазара на 7,5-тонни камиони в Обединеното кралство и е лесно да се разбере защо: отличната надеждност, конкурентните цени и най-добрата дилърска подкрепа в бизнеса дават на автопарковете огромно доверие в камиона. Освен това той е ергономично проектиран с мисъл за водача, с добре оборудвана и удобна кабина с добри размери. Това е доказан избор за всички видове дейности на автопарка.

Лорънс Дрейк, управляващ директор на DAF Trucks в Обединеното кралство, получи наградите от Дейв Джоунс от спонсора на наградата Rivus Fleet Management Solutions. Лорънс добави: “Развълнувани сме да получим тези високо оценени награди. Признанието за нашите модели е доказателство за качеството и надеждността, които са залегнали в ДНК-то на гамата DAF.

ИзточникDAF
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Нова генерация DAF | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари