27 януари, 2023
Устойчив транспорт
НачалоСтроителна и логистична техникаЕвромаркет Кънстракшън представи две уникални машини на изложението на АТЕСТ ЕКСПО 2022

Евромаркет Кънстракшън представи две уникални машини на изложението на АТЕСТ ЕКСПО 2022

Челен товарач Komatsu WA475-10.

Евромаркет Кънстракшън представи на своя щанд техника и оборудване от водещи световни производители. Централно място на откритата площ зае 25-тонният челен товарач Komatsu WA475-10. Машината се отличава с уникална вариаторна трансмисия (Komatsu Hydraulic Mechanical Transmission), която съчетава най-доброто от механичните и хидростатични трансмисии. В резултат Komatsu WA475-10 предлага по-голяма мощност и с до 30% по-висока горивна ефективност. На изложението марката Komatsu бе представена от Евромаркет Кънстракшън и с колесния багер PW160 и верижния PC290NLC. Също така на щанда присъстваха челния товарач Komatsu WA70 и мини багер PC26.

Другата забележителна машина на щанда на Евромаркет Кънстракшън бе ротационният телехендлер Manitou MRT 2660 от новата серия Vision+.

Ротационен телехендлер Manitou MRT 2660 Vision+.

Той впечатли посетителите на изложението не само с максимална товароподемност от 6 т и работна височина до 26 м, осигурени от специалната стрела с петоъгълен профил, но също и с уникално добра видимост, с до 30% по-голяма бързина при едновременно изпълнение на няколко движения. Максималната скорост на придвижване е до 40 км/ч благодарение на най-съвременна хидростатична трансмисия с два скоростни режима.


Посетителите можеха да видят на щанда на Евромаркет Кънстракшън мини челния товарач на GEHL – R220, както и  универсалния багер-товарач от Hidromek – HMK102B, отличаващ се с едно от най-мощните загребвания в своя клас.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари