29 септември, 2022
Устойчив транспорт

БУЛАВТО на АТЕСТ ЕКСПО 2022

БУЛАВТО представи на АТЕСТ ЕКСПО най-продаваният камион в гамата на Ford Trucks4142D – самосвал с обем на надстройката 20 куб.м.

Със своята колесна формула 8X4, моделът 4142D е изключително маневрен, а подобреният двудисков съединител помага за удължаване на експлоатацията на машината. Така може да се разчита на безкомпромисно изпълнение, дори и през най-дългия работен ден.

Инженерите на бранда са направили и други подобрения в модела – подсилена е издръжливостта на кардана, като заедно с това е усилено и окачването. А най-хубавото от всичко е, че съществува и изцяло кариерен пакет на 4142D, което прави камиона незаменим “помощник” във всякакви тежки условия. 

Самосвал Ford 4142D.

Неслучайно моделът си печели име на “черноработника” в семейството, демонстрирайки огромна издръжливост с оптимален разход на гориво и максимална ефективност във всеки един момент.

Другият мусколест работяга представен на щанда на БУЛАВТО бе Iveco ASTRA HD9 84 50 четириосен самосвал. Версиите на ASTRA са 6х4, 6х6, 8х4, 8х6 и 8х8. Брутната маса на превозното средство е 40 000 kg, но в зависимост от конфигурацията общата маса може да достигне 65 тона. Двигателят е Iveco Cursor 13 с работен обем 12 882 см3 , Евро VI с въртящ момент 2200, 2300 или 2500 Нм.

Iveco ASTRA HD9 84 50.

Самосвалният кош е на Cantoni & C. Конкретният модел кош е с голям полезен товар, дължащ се на неговата лекота. Специалният му размер позволява транспортирането на всякакъв вид материали, като се избягва залепването им в каросерията. Реброто на страничните бордове допълнително ги укрепва.

БУЛАВТО представи също така и автомобили на Piaggio Commercial. Изложеният Piaggio Porter NP6 е предназначен за превоз на товари на къси разстояния и е единственото по рода си превозно средство, което едновременно гарантира най-голяма товароносимост в своя клас, компактни размери, изключителна маневреност и екологични двигатели. Porter NP6 е ефективен и евтин за поддръжка.

Участието бе съвместно с Елктрак България, представител на марка Caterpillar.

АТЕСТ ЕКСПО се проведе по време на Архитектурно-строителна седмица 2022 от 30 март до 2 април в ИЕЦ София.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари