7 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниIVECO Daily за трети път е лекотоварен автомобил на годината на Van...

IVECO Daily за трети път е лекотоварен автомобил на годината на Van Fleet World

Серията 7-тонни камиони IVECO Daily се завръща триумфално на наградите Van Fleet World Great British Fleet Awards през 2022 г., получавайки за трети път отличието “Лекотоварен автомобил на годината”, при това за втора поредна година.

Тежкототоварната гама на Daily от 7-тонни автомобили на IVECO продължава да оставя своя отпечатък в сектора на лекотоварните автомобили, като за втори пореден път взима наградата “Лекотоварен автомобил на годината” на наградите Van Fleet World Great British Fleet Awards.

Годишните награди Fleet World Great British Fleet Awards, оценявани от жури от експерти в бранша на изданието, отбелязват най-доброто на пазара на търговски превозни средства. За тазгодишното си издание наградите се завърнаха към физическите събития с престижна церемония в Novotel London West. За трети път IVECO Daily триумфира в категорията “Лекотоварен автомобил на годината”, като за първи път бе отличен през 2019 г. и отново през 2021 г.

Ръстът на онлайн, строителните и супермаркетните доставки спомогна за пазарното възраждане на IVECO Daily през миналата година”, коментира Джон Кендъл, редактор на Van Fleet World. “Множеството налични опции за каросерия спомагат за продължаващата популярност на Daily в този нишов сектор на пазара. Той е универсален, лесен за управление и любим на много автопаркове, което потвърждава, че е най-добрият.

Алесандро Масимино, ръководител на отдел “Маркетинг и продуктов мениджмънт” на IVECO Truck Business Unit, коментира: “За нас е чест и гордост, че IVECO Daily получи това признание за трети път. Тази уникална многофункционална гама се отличава с висок полезен товар, превъзходно изживяване при шофиране и постоянно разширяващо се портфолио от високо персонализирани услуги на IVECO ON, които помагат на собствениците и мениджърите на автопаркове да управляват бизнеса си ефективно и печелившо. Със своята нарастваща гама от алтернативни задвижвания тя е еталон за устойчиви леки търговски автомобили. IVECO Daily е цялостно транспортно решение и идеален партньор за операторите на всяка мисия.

С брутна маса, варираща от 3,5 до изключителните за класа 7,2 тона, IVECO Daily предлага най-гъвкавата гама от лекотоварни автомобили в своя пазарен сегмент. Той се предлага с панелен и двуредов ван, шаси, кабина за екипаж, кабина с капак на шасито и микробус с единично или двойно задвижване на задните колела и задвижване 4х4 на различни колесни бази. IVECO Daily е готов за всяка мисия със здравото си шаси със стълбищна рама, позволяващо полезен товар до 4,9 тона при шаси-кабината или водещо в класа си товарно пространство до 19,6 м3 при панелния ван, като същевременно се запазва позицията на водача като при автомобил с максимална видимост и отлична маневреност.

Обновена за 2022 г., IVECO представя актуализирана гама от ефективни двигатели Euro 6e, дизелови и двигатели на сгъстен природен газ (CNG) с подобрена 6-степенна механична или елегантна 8-степенна автоматична скоростна кутия HI-MATIC. Електрическото задвижване се завръща в гамата с новия e-Daily, който ще дебютира по-късно през годината. В допълнение има нова предна решетка, IVECO Driver Pal, задвижван от Amazon Alexa, първите на пазара седалки с мемори пяна и ексклузивното за пазара адаптивно въздушно окачване AIR-PRO.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари