30 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоТежкотоварниT Robust 13l, новата специална серия от Renault Trucks

T Robust 13l, новата специална серия от Renault Trucks

Renault Trucks представи новата си специална употребявана серия – T Robust 13L, с акцент върху здравината. Това Renault Trucks T, обновено от дизайнерските екипи на производителя, има динамичен и яростен стил и се възползва от услуги, съобразени с неговата призната дълготрайност.

В глобалния контекст на недостиг на шофьори на камиони превозвачите обръщат още по-голямо внимание на дизайна на своите камиони като лост за привличане и задържане на шофьори. Доказателство за това е успехът на специалната серия за употребявани автомобили на Renault Trucks – T 01 Racing. Сега френският производител пуска на пазара нова специална серия втора употреба с уникален дизайн – T Robust 13L.

Интериорен и екстериорен дизайн, който отразява здравината на автомобила и опита на Renault Trucks в областта на 13-литровите двигатели.

Визуалната идентичност на Renault Trucks T Robust 13L въплъщава наследството на марката, нейното дълголетие и здравината на камионите.

Дизайнерите на Renault Trucks са избрали да използват сиво, черно и червено, характерните цветове на производителя, и да работят около емблематичната ромбоидна форма.

Върху каросерията ярките линии изразяват силата и дълготрайността на 13-литровия двигател, както и опита на Renault Trucks.

Червени детайли са добавени под фаровете и на стъпалото, а червените капаци на гайките показват частите на камиона в движение, отразявайки неговата здравина и мощта на двигателя му.

Надписът T Robust 13L е поставен върху радиаторната решетка и вратите. Екипите в Halle du Design (HDD) на Renault Trucks са избрали плътна, механична типография, напомняща за индустриалния, спортен свят.

Тонът се задава още с отварянето на вратата. На нивото на очите, отстрани на седалката, е поставен етикет с името на специалната серия. Вътрешността на вратата, във формата на бумеранг, също е преработена с карбоново покритие и специална маркировка. Карбоновата тапицерия на арматурното табло е преработена и лакирана, като се отличава с нови триъгълни форми и линии, които повтарят елегантния дизайн на каросерията.

Над койката е монтирана табелка с надпис T Robust 13L, за да се вижда отвън. Седалките са покрити с дишащи калъфи от 3D мрежа, бродирани с името на специалната серия, и са добавени постелки за пода с марката T Robust 13L. Както и при екстериора, добавени са елегантни щрихи в червено, включително върху дръжките за съхранение.

Здравина на автомобила и подкрепата на Renault Trucks

Това ново специално употребявано издание е оборудвано с двигател DTI 13, Евро VI, стъпка D, известен със своята надеждност, мощност и въртящ момент. Този 13-литров двигател е изключително здрав и е проектиран да надхвърли един милион километра.

T Robust 13L е разработен на базата на скорошен употребяван камион, подбран, подготвен и трансформиран от експертите в Центъра за употребявани камиони на Renault Trucks. Най-деликатните операции, като например боядисването, се извършват във фабриката за употребявани камиони – звеното на производителя за преобразуване и адаптиране на употребявани камиони, разположено в рамките на производствената му площадка в Бур-ан-Брес.

И накрая, за пълно спокойствие на превозвачите, Renault Trucks T Robust 13L се ползва със същото ниво на поддръжка като нов автомобил. Той се предлага с гаранцията на производителя Selection от 3 години или един милион километра и договора Excellence Predict, който се състои от договор за поддръжка на износващи се части и свързана услуга за предотвратяване на неочаквани престои.

Дейността за употребявани камиони е част от глобалния подход за кръгова икономика, предприет от Renault Trucks. Производителят работи за удължаване на живота на своите камиони, които са проектирани да издържат дълго: извършват се актуализации и превозните средства се възстановяват или трансформират, за да отговарят на нуждите на пазара (Фабрика за употребявани камиони). По този начин марката с логото на диаманта се бори с остаряването.

ИзточникRenault Trucks
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари