7 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоКомпанииIveco Group и Hyundai Motor Company подписват меморандум за бъдещо разбирателство и...

Iveco Group и Hyundai Motor Company подписват меморандум за бъдещо разбирателство и сътрудничество

Iveco Group и Hyundai Motor Company подписаха на 4 март Меморандум за разбирателство (МР), за да проучат възможностите за сътрудничество в областта на споделените технологии за превозни средства, съвместно снабдяване и взаимни доставки.

Подписването се състоя в Hyundai Motor Company, а сред основните участници са Герит Маркс, главен изпълнителен директор на Iveco Group; Марко Ликардо, главен директор по технологиите и цифровите технологии на Iveco Group; Джехун Чанг, президент и главен изпълнителен директор на Hyundai Motor Company; и Мартин Цайлингер, изпълнителен вицепрезидент и ръководител на технологичното звено за развитие на лекотоварни автомобили на Hyundai Motor Company.

Меморандумът за разбирателство е предварителна стъпка в оценката на потенциала на двете групи за сътрудничество в областите на технологиите и платформите, обхващащи компоненти и системи. Областите на възможен взаимен интерес се отнасят до електрическите задвижвания и платформи, включително системите с горивни клетки, автоматизацията на превозните средства и свързаността за търговски превозни средства.

Това споразумение е по-нататъшна стъпка в независимите стратегии на Iveco Group и Hyundai Motor Company за създаване на водещи иновативни решения в днешната бързо променяща се среда чрез изграждане на екосистема от взаимноизгодни партньорства.

ИзточникIveco Group
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари