30 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоКомпанииДесислава Тодорова е новият оперативен директор на АЛД Аутомотив в България

Десислава Тодорова е новият оперативен директор на АЛД Аутомотив в България

От 1 януари 2022 г. Десислава Тодорова е новият оперативен директор на АЛД Аутомотив – лидер в сферата на оперативния лизинг в България. Преди това назначение Десислава Тодорова бе част от Управителния съвет на фирмата и заемаше позицията на мениджър „Проекти и администрация“ в АЛД Аутомотив ЕООД.

Десислава Тодорова

Десислава Тодорова в ролята си на оперативен директор отговаря за процеса по закупуване и доставка на нови автомобили, следпродажбените услуги (грижа за клиента, обслужване и ремонти, застраховане, гуми и др.) и продажба на употребяваните автомобили, върнати в края на договора за оперативен лизинг. Същевременно тя продължава да оглавява отдел “Проекти и администрация”.

Десислава е отличен професионалист с богат опит и цялостен поглед върху пазара на оперативен лизинг и сферата на мобилността. Тя познава специфичните нужди на бизнес средата в България по отношение на продуктите и решенията за финансиране. Заедно ще продължим да изграждаме най-добрите решения за мобилност, както за корпоративния сектор, така и за МСП”, каза Педро Диас, изпълнителен директор на АЛД Аутомотив ЕООД.

Присъединявам се към високоефективен екип, за който клиентът и качеството на предоставяните услуги са на първо място. Щастлива съм на тази нова позиция, защото тя има ключова роля по отношение на удовлетвореността на клиентите. Заедно с колегите ми ще бъдем до нашите клиенти от момента, в който изберат своите фирмени автомобили, през целия период на договора за оперативен лизинг, до неговото изтичане – с най-добрите решения, нови продукти и услуги, които да покрият всички техни нужди в сферата на мобилността.”, коментира Десислава Тодорова, оперативен директор на АЛД Аутомотив в България.

Биография:

Десислава Тодорова има 15-годишен професионален опит, от който 8 години – в АЛД Аутомотив. Тя има значителен принос при създаването и развитието на ALD в България от самото ѝ основаване през 2014 година. Десислава Тодорова е важен участник в основните процеси, включително придобиването на МКБ, както и при внедряването и подобряването на вътрешните системи и програми, свързани с иновациите, ефективността и грижата за клиента.

По време на професионалната си кариера Десислава заема различни позиции в сферата на продажбите, маркетинга и проектите в различни бизнес сектори.

Десислава Тодорова притежава бакалавърска степен по информатика и магистърска степен по бизнес администрация – и двете от Университета за национално и световно стопанство.

За АЛД Аутомотив ЕООД

АЛД Аутомотив ЕООД присъства на българския пазар от 2014 г. Компанията е дъщерно дружество на Société Générale Group и ALD Automotive Group. АЛД Аутомотив ЕООД предоставя оперативен лизинг с пълно обслужване, като осигурява финансиране и пълен набор от услуги за управление на автопаркове. АЛД Аутомотив е сред лидерите на лизинговия пазар в България, управлявайки широк портфейл от автомобили на международни и местни клиенти.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари