7 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниRenault Trucks обявява пускането на пазара на Trafic

Renault Trucks обявява пускането на пазара на Trafic

Renault Trucks потвърди амбицията си да предложи транспортно решение за всички професионалисти. Производителят разширява гамата си с пускането на нов лекотоварен автомобил: Renault Trucks Trafic Red Edition. Този нов модел ще се предлага през 2022 г. във Франция, Белгия, Швейцария, Ирландия и Обединеното кралство.

Подходяща за професионалисти, работещи в областта на транспорта на дълги разстояния, строителството, дистрибуцията или доставките, гамата от автомобили, предлагани от Renault Trucks, е една от най-широките на пазара.

Повече от 35 години Renault Trucks използва своя вековен опит в областта на тежкотоварните автомобили и гъстотата на мрежата си в услуга на търговските превозни средства. От няколко години насам френският производител непрекъснато подобрява представянето си в този сегмент.

През 2022 г. се очаква пазарът на търговски превозни средства да остане много динамичен, стимулиран от бума в електронната търговия и увеличаването на активността на занаятчиите, особено във връзка с нарастващото търсене на ремонтни дейности в дома. За да отговори на това разнообразие от професионални нужди, Renault Trucks разширява гамата си от търговски автомобили и пуска Trafic Red Edition.

Renault Trucks Trafic Red Edition ще се предлага през 2022 г., първоначално във Франция, Белгия, Швейцария, Ирландия и Обединеното кралство.

Red Edition: търговски превозни средства според Renault Trucks

Подобно на Renault Trucks Master, Trafic ще се продава под знака на Red Edition – ексклузивното предложение на Renault Trucks за гамата от лекотоварни автомобили.

Чрез Red Edition Renault Trucks предоставя своя експертен опит в областта на тежкотоварните автомобили и гъстотата на своята дистрибуторска и ремонтна мрежа в услуга на своите клиенти на търговски превозни средства.

Производителят предлага на своите клиенти гаранция за обслужване, адаптирано към нуждите на професионалистите в областта на транспорта: техници, които са експерти в поддръжката и ремонта на всички видове товарни автомобили, бързо прибиране на автомобила в удължени часови интервали, адаптирани към графика на водачите, услуга за помощ 24/7 и предоставяне на оборотни автомобили в случай на спиране от движение на микробуса на клиента.

ИзточникRenault Trucks
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари