30 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоРемаркета и надстройкиЕлектрически влекачи в дистрибуцията на храни: Cool Liner за Aldi в Унгария

Електрически влекачи в дистрибуцията на храни: Cool Liner за Aldi в Унгария

В района на Будапеща WIN Capital Group наскоро пусна в експлоатация пет камиона с полуремаркета с електрическо задвижване, които са предназначени за доставка на магазини Aldi. Като част от това сътрудничество, пет ексклузивно проектирани Cool Liners от Krone са комбинирани с напълно електрически влекачи. Те са специално модифицирани за този проект, за да могат да доставят стоки в радиус от 230 км с ниски емисии. Батериите могат да се заредят напълно само за два часа. С това решение Aldi спестява по 3600 литра дизелово гориво на единица месечно и по този начин допринася за постигането на глобалните си цели за устойчивост.

Сомоги Габор, управляващ директор на Krone Trailer SE Kft. в Сигетшентмиклош: „Благодарни сме, че в сътрудничество с WIN Capital Group и Aldi можем да предоставим ремаркета за първите електрически съчленени камиони в региона. Доставките за търговците на дребно с хранителни стоки в метрополията около Будапеща поставят специални изисквания към оборудването. Ето защо Happy Cargo (дъщерно дружество на WIN Capital) и Aldi се доверяват на високата надеждност на Krone Cool Liner.

Още преди този нов проект WIN Capital Group се грижеше за доставките на местни супермаркети като партньор на Aldi. При логистиката на храни групата разчита изключително на Cool Liners от Krone.

ИзточникKrone Trailer
СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари