29 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоКомпанииКонстантин Конов е новият главен изпълнителен директор на Роберт Бош за България

Константин Конов е новият главен изпълнителен директор на Роберт Бош за България

КОМПАНИЯТА ПОСРЕЩА 2022 Г. С НОВ МЕНИДЖМЪНТ

  • „Управлението на компанията в България се променя, считано от 01.01.2022 г., като се обособява локален мениджмънт.
  • Константин Конов, Томас Мец и Динко Русев са част от Борда на директорите на Роберт Бош в България.
  • Подразделенията на Роберт Бош разширяват значително присъствието си в страната през последните две години.
Томас Мец, Константин Конов и Динко Русев са част от Борда на директорите на Роберт Бош в България.

Във връзка с разрастването на бизнеса на Роберт Бош в България и необходимостта от разширяване и укрепване на мениджмънта в рамките на Група Бош, както и на местния пазар, от 1 януари 2022 г. се обособява локално управление на компанията в България. През последните две години бизнесът на Бош в страната постига положителни резултати въпреки коронавирус пандемията и подразделенията на компанията затвърждават значително присъствието и представянето си. 

Константин Конов, който до момента заемаше длъжността управляващ директор на Бош Инженеринг Център София (ECS), поема поста главен изпълнителен директор и ще бъде представител на Роберт Бош за България. Конов ще ръководи следните подразделения на Бош в страната: Автомобилно оборудване, Термотехника, Електроинструменти, Сградни технологии и Инженеринг Център София.

Михай Болдижар, който беше отговорен за управлението на бизнеса на Роберт Бош на българския и румънския пазар, ще продължи като вицепрезидент, който отговаря за региона на Румъния и България.

Томас Мец, управляващ директор на Бош Инженеринг Център София.

Томас Мец, до момента изпълняващ длъжността управляващ директор на Бош Инженеринг Център София, освен управлението на Центъра, поема и  координацията с останалите Инженерингови центрове в рамките на Група Бош.

Динко Русев, инженеринг директор на Бош Инженеринг Център София.

Динко Русев, инженеринг директор на Центъра, продължава да отговаря за разрастващото се портфолио от проекти и продукти на Бош Инженеринг Център София, както и за управлението на дейността на инженерните отдели, които имат все по-ключова роля в рамките на Групата.

Константин Конов, Томас Мец и Динко Русев са част от Борда на директорите на Роберт Бош в България. Група Бош благодари на Михай Болдижар, Константин Конов, Томас Мец и Динко Русев за досегашния им принос и им пожелава успех в бъдещата им дейност.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари