7 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоКомпанииIVECO Live Channel отличен с две награди на “Best Event Awards 2021”...

IVECO Live Channel отличен с две награди на “Best Event Awards 2021” в Италия

Платформата за цифрово излъчване IVECO Live Channel е разработена, за да поддържа и укрепва връзката на марката с нейните заинтересовани страни чрез виртуални събития, съдържание по заявка и семинари за обучение.

Платформата за цифрово излъчване IVECO Live Channel [https://ivecolivechannel.com/#/] беше отличена с първо място в категорията B2B Event за събитията, специално подготвени за и провеждани по канала, и с второ място в категорията Proprietary Format в изданието за 2021 г. на наградите Best Events Awards, организирани от италианската издателска група ADC Group, която е специализирана в онлайн и печатни редакционни продукти за рекламни, маркетингови, медийни и събитийни оператори. Проектът, реализиран в сътрудничество с продуцентската компания Filmmaster Events и стрийминг платформата, създадена от технологичния партньор System Management S.p.A., беше избран за най-добър от жури, съставено от представители на международни компании и професионални асоциации.

Мария Лаура Ясконе, маркетинг директор на марката IVECO, коментира: „Живеем във време на радикална трансформация, като пандемията насочи хората и бизнеса към виртуалния свят. В IVECO видяхме в това уникална възможност да променим начина, по който развиваме отношенията си с нашите клиенти, с нашата индустрия, с любителите на автомобили и с широката общественост. Каналът IVECO Live ни даде възможност да възприемем уникален подход към нашите премиери и обучения, като използваме възможностите на тази цифрова платформа за създаване на завладяващи събития и силно ангажиращо съдържание. Откакто го стартирахме преди една година, той привлече широка аудитория, превръщайки се в популярна виртуална дестинация за света на транспорта.“

IVECO Live Channel е уеб канал, създаден да ангажира, информира, забавлява и взаимодейства със заинтересованите страни на IVECO с график на излъчване и редакционен план, който непрекъснато се обновява.

IVECO Live Channel е собствена платформа за цифрово излъчване, посветена на общността на марката и на света на транспорта. Тя е структурирана като уеб канал и е създадена, за да ангажира, информира, забавлява и взаимодейства със заинтересованите страни на IVECO с график на излъчване и редакционен план, който непрекъснато се обновява. Той предоставя универсална платформа, която позволи на марката да провежда успешни обучения и премиери през цялата година, създавайки различни, иновативни формати, за да увеличи максимално участието и интереса на участниците.

Събитията, отличени с наградата, включват двудневното глобално събитие за обучение на търговските служители на IVECO, „Ready.Mission.Go!“, което беше заснето на снимачна площадка, разположена в индустриалното селище на CNH в Торино; пускането на пазара на тежкотоварния автомобил с повишена проходимост IVECO T-WAY чрез документален филм, заснет на място както на закрито, така и на открито; и 60-минутното виртуално събитие на живо за пускане на пазара на New DAILY и IVECO S-WAY. Последното беше заснето на телевизионен екран с двойна сцена, която позволи да се създадат външни условия – оживен площад на голям мегаполис за DAILY и пътна обстановка за IVECO S-WAY – където новите превозни средства бяха показани в ежедневната си работа, илюстрирайки иновациите, представени от говорителите. Каналът постоянно се обновява с богат избор от съдържание по заявка, свързано с всички аспекти на дейността на марката, исторически видеоклипове, документи и интервюта. Каналът IVECO Live предоставя на марката пълна с потенциал екосистема, в която IVECO може да взаимодейства и да укрепва връзката си с транспортната общност по нови и иновативни начини.

ИзточникIVECO
СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари