4 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниIVECO празнува производството на 1 600 000-ия автомобил Daily в историческия си...

IVECO празнува производството на 1 600 000-ия автомобил Daily в историческия си завод в Судзара

IVECO празнува 1 600 000-ия автомобил Daily, слязъл от поточната линия в завода в Судзара (в Мантуа, Италия) – прочутото съоръжение, което винаги е било еталон за производството на леки автомобили на IVECO. Daily е наистина емблематично превозно средство, което непрекъснато се преоткрива в продължение на повече от 40 години, разширявайки границите на иновациите, гъвкавостта и ефективността, предусещайки променящите се нужди на своите клиенти. Той е въвел много революционни нововъведения и първи постижения в индустрията, като същевременно остава верен на своето ДНК. Тези уникални предимства са в основата на трайния успех на Daily на пазара, който е лидер в сегмента на високотоварните автомобили със 7-тонния модел и е отправна точка за версията на лекотоварните автомобили на природен газ.

Знаковият автомобил е новият Daily – версия ван, модел 35C18H V, оборудван с 3,0-литров дизелов двигател Euro VIE Heavy Duty с мощност 176 к.с.

Джорджо Ричи, управител на завода на IVECO в Судзара, коментира: “Изключително сме горди с този важен етап за нашия завод, който представлява повече от 40 години производство на Daily. Това превозно средство е еталон на пазара заради основните си характеристики, като гъвкавост, здравина, устойчивост и производителност, които винаги са го отличавали от другите превозни средства. С все по-усъвършенстваната си свързаност, за да отговори на бизнес нуждите на клиентите, с фокуса си върху устойчивостта и традиционните ценности, които винаги са били част от ДНК-то на IVECO, новото Daily е високопроизводителен и конкурентен партньор за пътуване, с обща цена на притежание сред най-добрите в своята категория.

Екипът на завода в Судзара работи в перфектно взаимодействие на всеки етап от производствения процес – от сглобяването на шасито и каросерията на кабината, през боядисването и монтажа на трансмисията, та чак до монтирането на вътрешното обзавеждане и крайния контрол. Заводът сглобява и специални версии за военни и противопожарни приложения. От 2007 г. насам заводът работи по стандартите на World Class Manufacturing (WCM) – производствена система, която цели нулеви грешки, загуби и инциденти. Тя включва процес на непрекъснато развитие, насочен към включването на всеки отделен оператор в производствения процес. Наскоро заводът спечели специалната награда: Отлична култура на усъвършенстване”, присъдена от Agamus Consult, международна консултантска фирма в областта на управлението, и немското списание Automobil Produktion. Верен на мотото “Овладяване на непредсказуемото”, с цел подобряване на технологията и работната среда в рамките на трудната пазарна и глобална ситуация, заводът в Сузара използва стратегическото ръководство на своя екип, за да направлява хората и процесите, превръщайки VUCA във възможност за непрекъснато усъвършенстване.

ИзточникIVECO
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари