29 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоТежкотоварниIVECO се прицелва в бъдещето на изложението Solutrans с обновени предложения

IVECO се прицелва в бъдещето на изложението Solutrans с обновени предложения

Множеството иновации, стартирани от IVECO през 2021 г., правят своята първа публична поява на изложението Solutrans. Годината беше богата на новости за марката с обновяването на гамите ѝ и все по-високата степен на свързаност. Комплексното представяне на марката за всяка мисия, включващо нейните авангардни иновации, осигурява първокласна Обща цена на притежание (TCO) и производителност.

С тези нови транспортни решения IVECO заема водеща позиция в няколко сектора и насочва поглед към бъдещето.

IVECO представи последните си иновации на изложението Solutrans, което се провежда от 16 до 20 ноември 2021 г. в Лион на изложението Eurexpo (зала 5 – щанд № B079). Посетителите на щанда могат да видят за първи път всички продукти, които марката пусна на пазара през годината. Експозицията, организирана по направления, подчертава широтата на предлагането на IVECO за градски, дълги разстояния и офроуд, със сериозен акцент върху природния газ.

Новият Daily, който прави своя публичен дебют на изложението, предлага още по-голям комфорт с нови седалки от мемори пяна и интелигентно пневматично окачване Air-Pro, което непрекъснато се адаптира към изискванията на мисията, предлага изключителна гъвкавост и защитава водача и товара. IVECO Daily се предлага във версии с дизелово гориво, биодизел (XTL и HVO) и CNG/Bio-CNG.

В допълнение към Daily в предложенията на IVECO за градски мисии е Eurocargo, който се предлага във версии с дизелово гориво, биодизел (XTL и HVO) и CNG/Bio-CNG: екологичен, безопасен, комфортен, ефективен и маневрен, Eurocargo уважава градската среда и нейните жители.

IVECO S-Way издига на следващото ниво енергийната ефективност и производителност, оптимизирайки TCO на клиента, със своите усъвършенствани функционалности и нова гама двигатели, която включва шампиона по горивна ефективност – 13-литров двигател с мощност 490 к.с. С новия си дизайн и високия си комфорт IVECO S-Way спечели сърцата на транспортните оператори и шофьорите, които с гордост го карат на път. IVECO S-Way се предлага във версии с дизелово гориво, биодизел (XTL и HVO), CNG/Bio-CNG и LNG.

IVECO X-Way се възползва от всички нововъведения, които бяха въведени тази година в гамата IVECO Way. Той предлага перфектната комбинация от най-добрите пътни технологии на IVECO и легендарните офроуд характеристики за офроуд мобилност на последната миля, като гарантира отлични изключителни ТСО. Той е един от най-продуктивните автомобили в своя сегмент с високия си полезен товар.

Новият IVECO T-Way е най-издръжливият автомобил, проектиран за екстремни мисии, и допълва IVECO X-Way в офроуд офертата на марката. Новият IVECO T-WAY предлага новата автоматична скоростна кутия HI-TRONIX със специално разработени функции за мобилност на територията на работни площадки. Новите задни дискови спирачки, задното окачване за интензивно използване с тандемни оси, намаленото собствено тегло и многобройните функционалности, като системата HI-TRACTION, както и високо свързаните цифрови услуги и висококомфортната кабина, се съчетават, за да предложат изключителна ефективност и рентабилност. IVECO T-Way се предлага във версии с дизелово гориво и биодизел (XTL и HVO).

На изложението Solutrans IVECO отдава почит и на легендарния TurboStar – един от най-емблематичните и иновативни камиони, създавани някога, който влезе в историята и сега е на път да остави своя отпечатък в бъдещето. Марката представя предпремиерно специалното издание на IVECO S-WAY TurboStar, което скоро ще се предлага на пазара.

IVECO също така демонстрира своя новаторски гласов спътник – IVECO Driver Pal, който позволява на водача да взаимодейства с автомобила и с общността на водачите чрез гласови команди на Amazon Alexa. С IVECO Driver Pal марката заема водеща позиция в областта на свързаността на автомобилите.


На щанда на IVECO посетителите ще могат да открият:
• стратегията на марката за алтернативни енергии;
• обхвата на френската дилърска мрежа на IVECO;
IVECO ON, гамата от интегрирани услуги и транспортни решения на марката, които позволяват свързване;
• OK TRUCKS, етикетът за сертифицирани употребявани автомобили IVECO;
IVECO CAPITAL, финансови услуги в подкрепа на инвестициите на клиентите и програмата Premium Partner за укрепване на партньорствата между IVECO и производителите на каросерии.


Автомобили, изложени на щанда:

за градски условия:
IVECO Daily 35S14NA8 V/P (Air-Pro) 12 m3 ван;
IVECO Eurocargo ML120EL21/P CNG Labbé box truck;

за дълги разстояния:
IVECO S-WAY AS440S49T/FP + аксесоари;
IVECO S-WAY „TurboStar“;

за офроуд дейности:
IVECO Daily 35S16H/P (Air-Pro) самосвал;
IVECO T-WAY AD410T45;
IVECO X-WAY AS440X46T/P CNG ON+;

Превозни средства, представени в откритата зона, посветена на динамичните демонстрации:
IVECO Daily 35S16A8 12 m3 ван;
IVECO S-Way LNG 460 к.с. влекач AS440S46T/FP 2LNG двигател PTO + Carrier Ecodrive (влекач с бездизелово решение за хладилно полуремарке) – IVECO S-Way CNG 400 к.с. прав камион 8×2 CNG миксер;
IVECO S-Way CNG 400 к.с. прав камион 6×2 Supra хладилен камион на СПГ;
• Дизелов влекач IVECO S-Way с мощност 490 к.с. и IVECO Driver Pal.

ИзточникIVECO
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари