29 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоРемаркета и надстройкиCargobull Telematics удостоен със сертификат “Гарантирана устойчивост”

Cargobull Telematics удостоен със сертификат “Гарантирана устойчивост”

Германският институт за устойчивост и икономика потвърждава пълната устойчивост в областта на екологията, икономиката и социалната компетентност.

Дъщерното дружество на Schmitz Cargobull – Cargobull Telematics GmbH, което отговаря за гамата от цифрови услуги, свързани с телематиката на ремаркета, бе отличено със сертификат “Assured Sustainability” от Германския институт за устойчивост и икономика. Сертификатът удостоверява, че устойчивото развитие е въведено по образцов начин в цялото предприятие и че всички процеси са оптимизирани по отношение на устойчива икономическа ориентация. Това включва качеството на продуктите, услугите и консултациите, както и екологична и социална отговорност в икономическа ориентация към бъдещето. Индивидуалните компетенции за устойчивост в областта на околната среда, енергетиката, социалните въпроси, икономиката и регионалността, както и тяхното прилагане в предприятието бяха проверени при одит на място.

Много се гордеем с този сертификат, тъй като той показва, че темата за устойчивостта е важна и се прилага активно в цялата компания. За нас е важно да засилим ориентацията към качествени, социални и екологични критерии като част от нашата корпоративна философия. Тук ние разчитаме на прозрачни, ясно формулирани процеси и обширен контрол на качеството, които отново и отново потвърждават доверието на нашите клиенти в ефективността на нашите продукти и услуги. Разбира се, нашите служители са най-ценният ни актив в това отношение. Можем да постигнем амбициозните си цели само с мотивирани служители”, казва Марникс Ланойе, управляващ директор на Cargobull Telematics GmbH.

Към настоящия момент телематичната система TrailerConnect® също е сертифицирана и следователно предлага на клиента решаващи предимства. “Сертифицираната телематична система се отличава от масата доставчици като “отличен” устойчив продукт и съответно подобрява автомобилния парк на оператора”, казва Леони Натхаус, ръководител на отдел “Продуктов мениджмънт и продажби на услуги”, направление “Цифрови услуги”. “По този начин потребителят на нашите продукти внася в бизнеса си високо ниво на устойчивост и компетентност по отношение на безопасността. При обществени поръчки или одити, като например за управление на околната среда по ISO 14001, управление на енергията по ISO 50001 или енергиен одит по ISO 16247, операторът на автопарк може решително да подобри позиционирането си чрез използването на сертифицирана система TrailerConnect®. Същото важи все повече и за клиентите, които настояват за различни доказателства за устойчивост на дадена компания, преди да направят поръчка. В това отношение ние сме на върха с нашия продукт, като помагаме за съответното ускоряване на процеса.

Над 82 500 продадени телематични устройства, около 58 000 активни системи по пътищата на Европа и 20 години опит в разработването и маркетинга на собствената телематична система за ремаркета TrailerConnect® – това са параметрите на успеха на Cargobull Telematics GmbH. Дъщерното дружество, изцяло притежавано от Schmitz Cargobull AG, е един от най-големите доставчици на телематични услуги за ремаркета и иновативни цифрови продукти за логистичната и транспортната индустрия. В допълнение към собствената си разработка на хардуер и софтуер Cargobull Telematics предлага пълна гама от услуги, съсредоточени върху телематиката на ремаркета. Това включва консултации, свързани с интерфейсите за данни, както и с процесите на управление на транспорта и автопарка. Гамата от продукти и услуги на Cargobull Telematics GmbH е съобразена с индивидуалните нужди на клиента и се предлага в цяла Европа.

ИзточникSchmitz Cargobull
СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари