26 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоКомпанииБош Инженеринг Център София стартира програма за обучение на софтуерни инженери

Бош Инженеринг Център София стартира програма за обучение на софтуерни инженери

Бош Инженеринг Център София обяви началото на Bosch ECS Career Camp – програма за обучение на млади софтуерни специалисти, която съчетава придобиването на фундаментални знания с приложни технически умения за работа по проекти за цялостни решения, свързани с бъдещето на автомобилната индустрия.

Инженерната академия включва поредица от лекции на доказани професионалисти от екипа на Бош Инженеринг Център София, които ще подготвят обучаващите се за техния успешен кариерен старт в разработването на най-съвременните софтуерни аутомотив технологии. Ще бъдат представени примери от реални проекти с различни практически казуси и упражнения. Така Bosch ECS Career Camp ще даде възможност за придобиване на познания за софтуерни алгоритми, стандарти, процеси и тулове, които трябва да се познават,  за да се създават безопасни и устойчиви решения за мобилността.

Програмата за обучение на инженери в Bosch ECS Career Camp е структурирана в три направления: Програмиране с Embedded C, Embedded Modern C++ и усъвършенствани методи за автоматизирано тестване и валидиране за бъдещите тест инженери. Необходимо е кандидатстване за съответното направление в платформата на програмата. Одобрените кандидати ще имат възможност да започнат подготовката си дистанционно, като обучението стартира през ноември 2021 г. и продължителността на курсовете е четири месеца.

Участието в Bosch ECS Career Camp е напълно безплатно и след успешното завършване на обучението си, младите специалисти ще бъдат готови да започнат професионалната си кариера в Бош Инженеринг Център София.

От създаването си Центърът следва стратегия на подкрепа за образованието, професионалното развитие и ориентация на младите хора в България, както и за създаване на среда и повече възможности за придобиване на нови знания и умения чрез иновации и технологии. Сред основните приоритети на Бош Инженеринг Център София са инвестицията в образование и развитие на млади таланти в IT сферата. Освен че инициира програми за усъвършенстване на квалифицирани и опитни инженери, компанията подкрепя и бъдещите кадри в професионалното им развитие чрез стажантски програми, дуално обучение и сътрудничество с университети.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -
Нова генерация DAF | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари