4 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоКомпанииИнициативиЕкатерина Стратиева става посланик на кампания за превенция на пътя на Bosch...

Екатерина Стратиева става посланик на кампания за превенция на пътя на Bosch Car Service в България

Bosch Car Service, част от дивизия Автомобилно оборудване на водещия световен доставчик на технологии и услуги Бош, започна нова кампания с фокус върху превантивната подготовка на автомобила за различните сезони и отговорното шофиране. Посланик на инициативата е Екатерина Стратиева, трикратен носител на трофея при жените на Европейския рали шампионат (FIA ERC).

Кампанията на Bosch Car Service в България има за цел да повиши информираността на водачите и да помогне за намаляване на пътните инциденти. По време на инициативата Екатерина Стратиева и специалисти от сервизната мрежа на компанията ще дават полезни съвети на шофьорите как да проверят и подготвят автомобила, как да реагират при различни метеорологични условия и критични ситуации при пътуване, за да предотвратят възникването на инциденти.

„Радвам се, че съм част от кампанията на Bosch Car Service. За мен шофирането не е игра, а отговорност. Безопасността на пътя е моя лична кауза и вярвам, че с инициативата ще помогнем на водачите да се справят с предизвикателни ситуации на пътя. Същевременно, ще ги запознаем с най-важните изисквания за поддържането на автомобила в изправно състояние, което е една от основните предпоставки за избягване на инциденти и безопасност за шофьора, спътниците му и останалите участници в движението“, споделя Екатерина.

В момента Bosch Car Service е най-голямата верига от независими автосервизи в света и в България. Тя разполага с над 15 000 партньора в 150 държави като над 7000 от тях са в Европа, а у нас броят им е 57. През настоящата 2021 г. Бош празнува 100 години от създаването на най-дългогодишната мрежа от независими сервизи в световен мащаб Bosch Car Service.

100 години партньорство – движеща сила на глобалния пазар

Като партньори в глобалната сервизна верига на Бош, автосервизите получават подкрепа под формата на модерна диагностична техника, ефективна логистика на резервни части и маркетингова стратегия. Партньорските сервизи по целия свят развиват успешен бизнес с помощта на информационните и консултантските услуги за всички автомобилни марки, на модерното сервизно оборудване и на постоянно растящата експертиза на Бош. Клиентите се възползват от високата наличност на оригинални части на Бош, както и от услугите на квалифицираните автомобилни техници, които винаги са в крак с най-актуалното, благодарение на редовните курсове за обучение.

ИзточникBosch
СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари