25 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоАвтобусиIVECO BUS получи наградата DNA Paris Design Awards 2021

IVECO BUS получи наградата DNA Paris Design Awards 2021

Напълно електрическият градски автобус E-Way беше награден от журито на DNA, съставено от дизайнери, редактори и творци, които са посветени на истинското съвършенство в областта на Дизайна. Тяхната мисия се състои в откриването и отбелязването на свежи и креативни проекти от цял свят в областта на архитектурата, интериора, ландшафта, продуктовия и графичния дизайн.

Благодарение на простите си форми и успокояващ външен вид, новата лицева част на E-Way е перфектна илюстрация на използването на дизайна, приложен в обществената мобилност, с цел да направи градския автобус по-привлекателен и възможно най-добре интегриран в градския пейзаж, за да обедини всеки жител на града около обща градска забележителност.

Дизайнът на E-Way е разработен от екипа по индустриален дизайн, базиран в Лион.

Вдъхновен е от следните ключови думи:

Динамика

Утрешните градове ще бъдат интелигентни. В крак с времето новата лицева част на E-Way представя дизайн с непрекъснати повърхности, който придава съвременна и модерна идентичност, адаптирана към градската среда.

Доверие

Новата предна част на E-Way се състои от стабилни и рационални линии, които предлагат нов контакт със спокойствието. Гладкият външен вид, големите плоски повърхности и централизираните осветителни елементи изразяват перфектно пристигането на автомобилите с електрическо задвижване.

Персонализиране

Имаме силното желание да допринесем за културното наследство на всеки град, като предлагаме портфолио от персонализации, съобразени с желанията за създаване на специфична идентичност за всеки град.

Можем да предложим чисти или цветни комбинации, съгласувани по отношение на пропорции и цветове.

Сближаването на всички тези резултати: способността на компания като Iveco Bus да може да предлага продукти, които се движат по посока на човешките нужди. E-Way е синтез на динамика, увереност и персонализация, подобряващ всекидневния живот на жителите на града. Представена в предварителен вариант на 100% електрическата версия на мидибуса на изложението Busworld в Брюксел през октомври 2019 г., тази предна част вече се предлага за всички модели от гамата E-Way.

ИзточникIVECO BUS
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Нова генерация DAF | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари