29 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниНовото Renault Express: цени и версии за България

Новото Renault Express: цени и версии за България

Renault обявява цените на Express и отваря поръчките на модела от днес

Практично и ефективно, новото Renault Express отговаря на основните нужди на професионалистите, търсещи най-доброто съотношение цена/качество.

Моделът ще се предлага в България в ниво на оборудване Life на цена от 22 500 лв. без ДДС и Zen на цена от 23 333 лв. без ДДС

Новoтo Renault Express разполага с гама от три двигателя с 6-степенна механична скоростна кутия: бензинов (tce 100) и дизелов (blue dci 75 и 95)

НИВО НА ОБОРУДВАНЕДВИГАТЕЛЦЕНА БЕЗ ДДС
Life1,3 TCe 102 к.с.22 500 лв.
1,5 Blue dCi 75 к.с.23 750 лв.
Zen1,3 TCe 102 к.с.23 333 лв.
1,5 Blue dCi 75 к.с.24 583 лв.
1,5 Blue dCi 95 к.с.25 833 лв.


От днес Renault отваря поръчките на Express в България.

С товарен обем до 3,7 m³, новото Renault Express притежава рекорден страничен отвор от 716 мм, за да улесни товаренето. С товарна дължина от 1,91 м (с плътна преграда) моделът има най-доброто съотношение между дължината на товара и общата дължина на автомобила.

Новото Renault Express обръща особено внимание на пространството за съхранение с рекордно ниво до 48 литра. Моделът позволява полезен товар до 780 кг при бензиновата версия и 650 кг при дизеловата версия.

Новото Renault Express предлага три възможности за мултимедийно оборудване: Radio Connect R&Go, както и мултимедийната система Renault EASY LINK (с 8-инчов сензорен екран и репликация на смартфон) в две версии, със или без навигация. Моделът разполага с индукционно зарядно устройство за смартфон, до три USB гнезда и четири гнезда 12V, единият от които е в товарния отсек.

За допълнителна безопасност моделът е оборудван със системи в помощ на шофирането, като асистент за движение на заден ход, предупреждение за наличие на обект в сляпата точка, широкоъгълно огледало и камера за заден ход, прожектираща изображение на екрана на мултимедийната система или на вътрешното огледало за обратно виждане. Първите доставки на новото Renault Express се очакват през месец юни тази година.

ИзточникRenault България
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари