30 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниПодгответе се за лятно пътуване с новия кемпер Nissan Primastar Seaside

Подгответе се за лятно пътуване с новия кемпер Nissan Primastar Seaside

Подхранван от вълнението на приключенията, Nissan разкрива персонализирания кемпер Primastar „Seaside by Dethleffs“ – идеалният партньор за пренасяне на духа на лятото по европейските пътища.

Проектиран в партньорство със специалистите от опитния преработвател на кемпери, Dethleffs, пътниците разполагат с всичко необходимо за изпълнени със забавление бягства на открито – от вътрешна кабина, създадена така, че да може лесно да побере шестчленно семейство, до удобни за ползване уреди, бордова свързаност и информационно-развлекателни технологии.

Изцяло новият кемпер е базиран на новия, изключително надежден ван Primastar. Интелигентният дизайн е компактен отвън и просторен отвътре, осигурявайки идеалното съчетание от комфорт, практичност и надеждност, за да може плановете за пътуване да продължат да се осъществяват при слънце или дъжд.

Primastar „Seaside by Dethleffs“ предлага на безстрашните пътешественици удобствата на дома в цялостен пакет за път. Партньорите ни от Dethleffs притежават над 90-годишен опит в преоборудването на кемпери. Комбинирайки го със силния дизайн на Primastar и водещата в индустрията петгодишна гаранция на Nissan, заедно създадохме едно наистина привлекателно предложение за плановете за лятна почивка в Европа”, каза Емануел Серазин, директор Лекотоварни автомобили и корпоративни продажби, Nissan Европа.

Домашен комфорт в движение

Primastar „Seaside by Dethleffs“ е създаден от колелата нагоре, за да пренесе усещането за дом на открития път. Отличаващ се с изключително гъвкава кабина, интелигентният кемперван осигурява гъвкаво разположение на местата за сядане. Предлага до шест единични места, като четири от тях могат да бъдат индивидуално позиционирани или демонтирани без инструменти, а завъртането на предните седалки и разполагането на регулируема маса за хранене пресъздава усещането за домашна трапеза, когато сте паркирали.

Подобрявайки допълнително преживяването при хранене, кемперът предлага 36-литров хладилник и газова печка с две горелки, а допълнителното пространство за съхранение и лесните за почистване повърхности правят почистването бързо и лесно.

След вечерта празненствата, пътниците могат да се настанят за през нощта в четири индивидуални спални помещения – две от тях са разположени в големия изскачащ покрив, който може да се отваря за свеж въздух и наблюдение на звездите.

Независимо дали става въпрос за велосипеди, детски колички или дори дъски за сърф, практичният кемпер разполага с много място за съхранение на всякакво оборудване, което изисква вашето приключение, като гардеробът и обширният покривен бокс улесняват опаковането преди да потеглите отново на път.

Ефективна мощност и достъпна технология

Базиран на панелния ван Primastar от клас Tekna, Primastar „Seaside by Dethleffs“ също е напълно оборудван, за да се справя с лекота с дълги пътувания.

Моделът осигурява цялата мощност, необходима за уверено транспортиране на пътниците, като предлага ефективен 2,0-литров двигател с възможност за избор на 150 или 170 к.с. в зависимост от нуждите на клиента.

Гъвкавостта на избора се разпростира и върху скоростната кутия; клиентите могат да избират между безпроблемна шестстепенна автоматична трансмисия или ръчна скоростна кутия за по-ангажиращо шофиране.

В купето се предлага и богат набор от удобни технологични функции, включително круиз контрол с ограничител на скоростта и асистент за слепите зони. Допълнен от информационно-развлекателна система с навигационна система, 8-инчов сензорен екран и DAB радио, кемперът предлага функционалност, която да внесе повече увереност и комфорт в дългите ваканционни пътувания.

ИзточникNissan
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари