4 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛогистикаДискордиа извърши над 1500 международни курса само за последните 10 дни

Дискордиа извърши над 1500 международни курса само за последните 10 дни

Тежкотоварните автомобили на Дискордиа са изминала над 2,2 млн. км и са извършили над 1500 международни доставки само през последните 10 дни. Въпреки извънредното положение в цяла Европа с много ограничения и сложни пропускателни процедури, компанията работи на пълни обороти и изпълнява всичките си доставки, сред които такива на стоки от първа необходимост.

„Знаем колко деликатна е ситуацията в момента, не само за икономиката, но и за обществото като цяло. В Дискордиа осъзнаваме важността на транспортните услуги и ще направим всичко възможно да запазим темповете си на работа, за да могат както клиентите ни, така и потребителите като цяло да разполагат с всички необходими стоки и материали. Благодарни сме на целия ни екип за усърдната работа, както и на професионалните шофьори, които продължават да изпълняват задълженията си всеотдайно, въпреки произтичащите от ситуацията затруднения. Без техния професионализъм и високо чувство на отговорност нямаше да се справим“, сподели Христо Христов, Изпълнителен директор и собственик на Дискордиа.

Превозвачът също така е предприел стриктни мерки за безопасност и справяне с COVID-19, както в офиса, така и на път. Компанията е осигурила всички необходими предпазни средства на екипа си, а камионите ѝ минават през регулярна цялостна дезинфекция. Тъй като основен приоритет за превозвача са служителите, Дискордиа активно се грижи те да бъдат добре информирани и инструктирани за предприетите мерки и изисквания за безопасност.

Компанията продължава да обслужва всички свои бизнес клиенти, като извършва международни превози от и до Европа.

ИзточникДискордиа
СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари