7 октомври, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛекотоварниОбновен външен вид на върховия пикап Navara N-Guard на Nissan

Обновен външен вид на върховия пикап Navara N-Guard на Nissan

Nissan пусна на пазара най-новия Nissan Navara N-Guard, като върховият пикап от премиум клас с двойна кабина вече има освежен външен вид.

Засилвайки усещането за премиум клас на Navara N-Guard, моделът вече се предлага с четири варианта за цветови решения на екстериора – включително електрическо синьо, което се присъединява към популярните черно, бяло и сиво.

Пикапът се откроява благодарение на забележими детайли. Сред тях са привличащите погледа сини шевове за кожените седалки, осветлението в зоната за краката, което подчертава цветовите акценти на подовите постелки, и стикерите по външните панели.

Перфектно допълвайки стилния си дизайн, Navara N-Guard осигурява надеждна офроуд приложимост, която съответства на впечатляващата му форма. Navara N-Guard вече разполага с пръскана облицовка на товарното си помещение, която не само изглежда страхотно, но и абсорбира ударите и звука. Следователно новата облицовка е по-устойчива на всички елементи, което прави този пикап идеален както за работа, така и за забавление.

Със своя реновиран външен вид, усъвършенствана свързаност и надежден офроуд капацитет, новият Nissan Navara N-Guard наистина позволява на този пикап да бъде работен кон през делничния ден и стилен спътник вечер и през уикенда”, каза Суфиан Елхомри, генерален мениджър “Лекотоварни автомобили” в Nissan Европа.

Тази всестранна гъвкавост и привлекателност направи Navara N-Guard изключително популярен избор сред клиентите и ние очакваме с нетърпение да видим как клиентите се наслаждават на всичко, което тази обновена версия може да предложи.

Новият Navara N-Guard предлага впечатляващи възможности, които превръщат всеки модел Navara в надежден спътник на пътя или извън него, способен да тегли до 3500 кг и да превозва над 1100 кг товари през най-различни терени. Наскоро модернизираната спирачна система с четири диска и преработеното задно окачване също обогатяват модела, като го правят лесен за управление и контрол.

N-Guard се предлага с двойно турбиниран двигател на Navara с мощност 190 к.с. и 450 Нм и се компилира с 6-степенна механична или 7-степенна автоматична трансмисия по избор. И двете версии се предлагат с доказаната система за принудително задвижване (part-time) на четирите колела с ниско предавателно число на Navara за неудържима проходимост.

Множество авангардни технологии Nissan Intelligent Mobility също са стандартни, включително интелигентно аварийно спиране, интелигентен монитор за заобикаляща среда и асистент за потегляне по наклон – предоставяйки на водачите максимална увереност и контрол на пътя.

Navara N-Guard е заредена и с усъвършенствана свързаност, с информационно-развлекателната система NissanConnect, подобрен удобен за потребителя 8-инчов екран и NissanConnect Services – позволяваща на клиентите да се включат с множество функции на автомобила.

Технологичното предлагане е разширено още повече с множество допълнителни функции, като усъвършенствана навигация, безжично обновяване на софтуера и интеграция със смартфон благодарение на Apple CarPlay и Android Auto.

Производството на новата Navara N-Guard започва този месец и ще бъде на разположение на клиентите в цяла Европа през март.

ИзточникNavara
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
- Реклама -
Контакти | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари