25 септември, 2022
Устойчив транспорт
НачалоЛогистикаFrotcom започва годината с новости

Frotcom започва годината с новости

2020 година започва с новости за „Frotcom България”. Компанията представя своята нова услуга – Advance Dashboard  (разширен мониторинг). Тя позволява мониторинг за управление и дава представа за основните показатели за ефективност на флота чрез изчерпателен набор от карти, диаграми и показатели. Има осем различни критерия за управление, които могат да се избират според нуждите.

Като допълнение „Frotcom България” представя новото си и по-добро приложение за дистанционно сваляне на тахографски файлове.

С новото приложение Frotcom Card Reader вече е възможно свързването на повече от една фирмена карта, посредством няколко карточетеца, свързани към USB порт на компютъра. Някои от предимствата са, че директно от приложението може да се променя името на шофьора; чрез бутон в системата може да се види всяка една от засечените от приложението фирмени карти; и невъзможност да се свалят данни с грешна фирмена карта. През целия януари 2020 година може да се възползвате и от 10 процента намаление на навигации Garmin Dezl 580, 780 и CAM.

Навигациите за тежкотоварни автомобили са проектирани за професионални шофьори с персонализиран маршрут за камиона, включваща предупреждения за движението и специфични точки на интерес за камион, плюс лесно планиране на почивките с навременни известия. С нея може да използвате различни функции и да сте спокойни, че се движите в правилната посока.

ИзточникFrotcom България
СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -
Нова генерация DAF | Турботракс България (turbotrucks.bg)

Най-четени

Последни коментари